John Wick is in Parijs bij Eiffeltoren op nieuwe poster 'Chapter 4'

John Wick is in Parijs bij Eiffeltoren op nieuwe poster 'Chapter 4'

Behoorlijk wat actie in de 'cité de l'amour'.

Fans van de John Wick-filmreeks kunnen zich verheugen op het langverwachte vierde deel. Nog niet zo heel lang geleden werden we nog getrakteerd op de trailer, en nu is weer een nieuwe poster online te vinden.

Hoofdrolspeler Keanu Reeves keert terug als de legendarische huurmoordenaar John Wick, die opnieuw in actie komt in een wereld vol gevaarlijke criminelen. Hiervoor gaat hij ook naar Parijs, waar een deel van de film is opgenomen. Dat wordt wel duidelijk met de onderstaande poster.



Nieuw succes?
De eerste drie John Wick-films waren grote successen en worden geprezen om hun snelle actie, sterke cast en visuele stijl. De franchise is dan ook behoorlijk populair en mocht het vierde deel ook goed ontvangen worden, dan zal het hoogstwaarschijnlijk eveneens van een vijfde deel komen.

Maar eerst het vierde deel, dat verder gaat daar waar het vorige hoofdstuk, Parabellum, ophield. Wick is verraden door Winston (Ian McShane) en besluit samen te werken met de Bowery King (Laurence Fishburne) om wraak te nemen tegen de gehele High Table. Bekijk de trailer nog eens hieronder.



NieuwsFilm

meest populair