Goed nieuws voor 'I Am Legend 2' met Will Smith en Michael B. Jordan

Goed nieuws voor 'I Am Legend 2' met Will Smith en Michael B. Jordan

Het vervolg pakt momentum op.

Warner Bros. gaat opnieuw een samenwerking aan met Akiva Goldsman's Weed Road Pictures. De eerste films die voort gaan komen uit de samenwerking zijn vervolgen op Constantine en I Am Legend.

Michael B. Jordan & Will Smith
Met de bekendmaking van I Am Legend 2 kwam direct het nieuws dat niemand minder dan Michael B. Jordan naast Will Smith te zien is in de film.

Het klinkt misschien raar dat Will Smith terugkeert, aangezien hij doodging aan het einde van de eerste film, maar er is een verklaring voor. Het verhaal van deel twee vervolgt het alternatieve einde waar Will Smith's personage niet doodgaat.

Alternatief einde
Goldsman vertelde er het volgende over: "We gaan terug naar het originele Matheson-boek en het alternatieve einde in tegenstelling tot het uitgebrachte einde in de originele film. Waar Matheson het over had, was dat de tijd van de mens op de planeet als de dominante soort ten einde was gekomen."

"Dat is een heel interessant ding dat we gaan verkennen. Er zal iets meer trouw zijn aan het oorspronkelijke boek."

Bekijk dat einde hieronder.



Geïnspireerd door 'The Last of Us'?
Goldsman vertelt verder over zijn obsessie met The Last of Us en hoe hij er inspiratie ui heeft gehaald voor I Am Legend 2:

"Dit zal een paar decennia later beginnen dan de eerste," zei hij. "Ik ben geobsedeerd door The Last of Us, waar we de wereld alleen na de apocalyps zien, maar ook na een verval van 20-30 jaar."

"Je ziet hoe de aarde de wereld terugwint, en er is iets moois in de vraag of, als de mens afstand neemt van de primaire huurder, wat gebeurt er dan? Dat zal vooral visueel zijn in New York. Ik weet niet of ze het empire state building zullen beklimmen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos."

NieuwsFilm

meest populair