Deze acteur vindt zijn auditie voor 'Avatar 2' ronduit belachelijk

Deze acteur vindt zijn auditie voor 'Avatar 2' ronduit belachelijk

Hij kijkt niet goed terug op zijn auditie voor kaskraker 'Avatar: The Way of Water'

Acteurs en actrices die een rol in de succesvolle Avatar: The Way of Water hebben afgeslagen, zullen zeker even balen van de afwijzing. Niet voor acteur en cabaretier Marc Maron, die niet heel goed terugkijkt op zijn auditie.

In de Happy Sad Confused-podcast doet Maron zijn verhaal over zijn 'belachelijke' auditie. Zo vertelt hij dat hij zelfs al geen idee had over Pandora zelf (het grootste gedeelte van de film). Daarnaast wilde hij ook niet naar Nieuw-Zeeland voor een langere tijd. Het was een no-go waardoor Maron uiteindelijk sowieso niet wilde meewerken aan de topfilm.



Script
Ook vertelde hij meer over het proces zelf met regisseur James Cameron: "Je gaat naar binnen en hij geeft je een script. Daarbij vertelt hij nog wel dat het script het gebouw absoluut niet mag verlaten."

James Cameron museum
Een pluspunt aan die werkwijze van de regisseur was toch wel dat Maron veel heeft mogen zien. Zo vertelt de acteur dat hij naar een kamer werd gebracht die volledig in het teken stond van de films van Cameron: "Het enige dat cool is aan de auditie is dat James Cameron een museum van James Cameron heeft."

Succes
Het grote succes van James Cameron met zijn tweede deel van Avatar is uitzonderlijk. De film scoorde weekend na weekend in de box-office en heeft ondertussen zelfs Star Wars verslagen in het rijtje best scorende films aller tijden.

NieuwsFilm

meest populair