Paul Walkers Brian O'Conner zit volgens regisseur gewoon in 'Fast X'

Paul Walkers Brian O'Conner zit volgens regisseur gewoon in 'Fast X'

'Fast X' bevat nog meer terugkerende personages dan je al denkt

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen over Fast X. Heel erg gek is dit niet. Enkele dagen geleden verscheen de eerste officiële trailer, waarin Dominic Toretto en zijn familie weer 'losgaan'. Er zitten echter meer personages in dan je denkt.

Regisseur Louis Leterrier liet eerder deze week weten dat de actie blockbuster 'geloofwaardiger' zal zijn dan Furious 9, maar dat lijkt niet helemaal te kloppen... Hoe dan ook, tijdens een recent interview laat Leterrier zich uit over de 'terugkeer' van niemand minder dan Paul Walker.

'Terug'
Walker overleed tijdens de opnames van het zevende deel. De film werd dan ook afgemaakt na zijn dood, maar dankzij de CGI is het gezicht van Paul op het lichaam van zijn broer, Cody Walker, 'geplakt'. Het einde van Furious 7 was dan ook erg mooi gedaan en zorgde voor een emotioneel afscheid. Bekijk de clip hier.

Nu zegt Leterrier dat we Walker toch nog te zien krijgen, aangezien zijn personage, Brian O'Conner, nog leeft in de Fast & Furious wereld. Zo begint de filmmaker: "In Fast 9 zien we zijn auto aankomen bij het huis van Dom. Dat was een bewuste keuze. De volgende film springt namelijk heen en weer tussen het verleden en het heden".

Belangrijk
Zo vervolgt de regisseur: "Je zult Brian wel alleen in het verleden zien, niet in het heden. De Walker-familie maakt nog steeds een groot deel uit van deze franchise, dat zie je in deze film. Het moet gewoon het juiste moment zijn, de juiste toon. Die hebben we volgens mij nu gevonden".

Ook hoofdrolspeler Vin Diesel lijkt nu op zijn Instagram-account aan te geven dat Tego Leo (Tego Calderón) en Rico Santos (Don Omar) terugkeren. In de Fast & Furious wereld komen wel vaker bekende gezichten terug, zelfs als ze lijken te sterven (en misschien zelfs Gal Gadots Gisele?), dus het zou weer eens een grote reünie kunnen worden.



NieuwsFilm

meest populair