Volgende 'Scream'-film is anders door Netflix-serie 'Wednesday'

Volgende 'Scream'-film is anders door Netflix-serie 'Wednesday'

Niet alleen Jenna Ortega is de enige gelijkenis tussen de twee...

Jenna Ortega is nu al niet meer weg te denken uit Hollywood. De jonge actrice scoorde de afgelopen tijd met haar glansrol in de Netflix-serie Wednesday en dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Zelfs zo erg dat haar nieuwe film, Scream VI, inspiratie heeft gehaald uit de duistere Netflix Original.

The Addams Family is door Wednesday helemaal hot. Ortega schittert in de hoofdrol van het meest duistere lid van de familie: Wednesday.



Voor Scream 6 maakt Ortega haar terugkeer in de franchise met haar rol als Tara.

Inspiratie
In een gesprek met Den of Geek geven regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett toe dat Wednesday een inspiratiebron is geweest voor de volgende in de Scream-reeks.

Easter egg
Ook vertellen ze dat er ook een easter egg is verstopt die zal verwijzen naar de Addams Family. "Veel van de toon en het plezier van wat deze film is, is dat er allerlei dingen kunnen gebeuren", zegt een van de regisseurs over de overeenkomsten tussen de serie en hun film. In welke vorm we dat kunnen verwachten is niet bekend.

In Scream 6 proberen de overlevers van de vorige films een nieuw leven op te bouwen in New York. Maar - natuurlijk - achtervolgt hun verleden de overlevers en vallen er al snel opnieuw doden.



Scream VI is vanaf 9 maart te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair