Liam Neeson vindt dat 'Star Wars' beschadigd wordt door de vele spin-offs

Liam Neeson vindt dat 'Star Wars' beschadigd wordt door de vele spin-offs

De acteur heeft geen interesse meer om terug te keren.

Een van Liam Neeson's bekendste rollen is nog steeds Qui-Gon Jinn uit Star Wars Episode I - The Phantom Menace. De acteur keerde vorig jaar twee keer terug als het personage, maar zegt nu geen interesse meer te hebben en dat er teveel 'Star Wars' is.

Teveel spin-offs
Tijdens een interview bij 'Watch What Happens Live with Andy Cohen' kreeg Neeson uiteraard weer een vraag over de iconische rol. Hij vertelde dat hij niet meer terug wilt keren naar 'Star Wars' en dat er teveel spin-offs zijn:

"Er zijn zoveel spin-offs van 'Star Wars'. Het verdunt het voor mij, en het heeft het mysterie en de magie op een rare manier weggenomen."

Star Wars heeft in de laatste jaren inderdaad veel spin-offs gekregen op Disney+, maar shows als The Mandalorian en Andor bewijzen dat dit niet direct iets slechts is en dat de magie van Star Wars nog voort kan bestaan. Dat neemt natuurlijk niet weg dat veel fans teleurgesteld waren met spin-offs als Obi-Wan Kenobi en The Book of Boba Fett

Herhaling
Het is opvallend dat Neeson dit nu zegt. Afgelopen jaar zei hij namelijk al soortgelijke dingen en keerde vervolgens terug in Obi-Wan Kenobi en Star Wars: Tales of the Jedi. Neeson's woorden moeten dus niet al te serieus genomen worden.

Hieronder bekijk je het volledige interview met Neeson.



NieuwsFilm

meest populair