Disney trekt 'The Hangover'-acteur aan voor live-action 'Lilo & Stitch'

Disney trekt 'The Hangover'-acteur aan voor live-action 'Lilo & Stitch'

Zach Galifianakis krijgt een rol in de nieuwe live-action remake

Disney lijkt nog lang niet klaar te zijn met hun collectie van live-action remakes. Met The Little Mermaid om de hoek kondigt Disney nóg een live-action remake aan: Lilo & Stitch.

Inmiddels is ook de eerste acteur bekendgemaakt die te zien zal zijn in deze nieuwe Disneyfilm. Dat is niemand minder dan Zach Galifianakis.

Zach Galifianakis
De acteur die voornamelijk bekend is door zijn rol in de komediefilm The Hangover zal een rol spelen in de remake van de bekende animatiefilm. Welke rol Galifianakis precies zal spelen, wordt vooralsnog geheimgehouden.

Momenteel is de studio nog op zoek naar de perfecte actrices voor de rollen van Lilo en haar oudere zus Nani. Het blauwe wezen Stitch zal met behulp van CGI gemaakt worden.

Lilo & Stitch
Disney bracht in 2002 de animatiefilm Lilo & Stitch uit. De film gaat over het Hawaïaanse meisje Lilo dat op een dag Stitch ontmoet, een buitenaards wezen dat op het eiland is neergestort.

De live-action remake zal worden geregisseerd door Dean Fleischer Camp. Camp's film Marcel the Shell with Shoes On werd eerder dit jaar genomineerd voor een Oscar in de categorie 'Beste Animatiefilm'.

De release van de nieuwe Lilo & Stitch staat momenteel gepland voor 2024.



NieuwsFilm

meest populair