De schattigste schelp die je ooit zal zien.
play

7,7 details

  • 89 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
89 Min Verenigde Staten

De berooide documentairemaker Dean trekt naar een Airbnb waar hij tot de ontdekking komt niet alleen te zijn. Op de plek leeft de zeeschelp Marcel met zijn grootmoeder Connie en hun huisdier Alan. Marcel en Connie zijn hun gemeenschap door een mysterieuze ramp kwijtgeraakt. Dean trekt zich het lot van zijn nieuwe vriendjes aan en bombardeert hen tot het onderwerp van zijn nieuwe documentaire. Marcel krijgt er meteen vele fans bij en krijgt hoop om zijn verloren gewaande familie terug te vinden.

Regie
Dean Fleischer-Camp
Cast
Jenny Slate, Isabella Rossellini, Rosa Salazar, Thomas Mann, Andy Richter, Peter Bonerz, Nathan Fielder, Dean Fleischer-Camp, Lesley Stahl, Sarah Thyre, Jessi Klein, Joe Gabler, Scott Osterman, Jamie Leonhart, Samuel Painter, Blake Hottle, Shari Finkelstein, Jeremy Evans.
Release
03.09.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Dean Fleischer Camp | Scenario: Dean Fleischer Camp, Jenny Slate, Nick Paley | Cast: Jenny Slate (Marcel), Dean Fleischer Camp (Dean), Isabella Rossellini (Nana Connie), Joe Gabler (Haysack Rep), Shari Finkelstein (60 Minutes producent), e.a. | Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2021

Na de zeer succesvolle YouTube-avonturen van Marcel, een schelp met schoenen aan, volgt een langere speelfilm vernoemd naar dit schattige personage. Voor wie Marcel nog niet kent: hij is een schelp met een gezichtje en schoenen aan, die allemaal dingen meemaakt in het huis waar hij woont. Als zijn familie plots verdwijnt, gaat hij op onderzoek uit. Dat doet hij samen met filmmaker (en regisseur en bedenker) Dean Fleischer Camp. Marcel the Shell with Shoes On is de documentaire die Camp zogenaamd maakt.

Marcel, ingesproken door een expressieve en enthousiaste Jenny Slate, die samen met Camp het personage bedacht, is een personage dat gemakkelijk het hart verovert. Hij is oprecht en ontdekt de mensenwereld op een bijna kinderlijke manier. Zo geeft de film soms een heel ander perspectief op het dagelijks leven. Daarnaast zijn er momenten in zijn leven die inspelen op emoties, waardoor de film simpelweg ook raakt.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Marcel the Shell with Shoes On Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.