Algemeen

Nieuwe promo Valkyrie

door FilmTotaal op 05.11.2007 om 13:17 in Algemeen
Nieuwe promobeelden van Bryan Singers Valkyrie, de thriller over het complot van een aantal Duitse generaals om Hitler te vermoorden, zijn hier te bekijken.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Languh

Avatar

Jammer dat het toch tom cruise is die erin speelt...
maar ja, leuk voor geschiedenis :P

-Jelle-

Avatar

Jammer van Cruise idd. Dat Carice genoemd wordt (en een aantal shots) bewijst toch wel dat ze niet zomaar een gastrolletje speelt. Film zal niet al te geweldig zijn ben ik bang, maar wil hem toch wel zien.

spacey

Avatar

Tom Cruise was afgelopen week bij Jay Leno en ik moet zeggen dat hij er in een korte tijd behoorlijk oud uit is gaan zien. Magertjes en rimpels in zijn gezicht, hopelijk zien we dat niet terug in deze film.

geertvdheide

Avatar

Lijkt me een interessante film, maar het kan nog alle kanten op.

Trouwens, veel mensen hebben nu een hekel aan Tom Cruise vanwege zijn vage privéleven, zijn overtuigingen en de irritante manier waarop hij anderen veroordeelt die zijn geloof niet delen.

Maar ik probeer dat toch te scheiden van zijn kwaliteiten als acteur, die naar mijn mening zeker aanwezig zijn. In bijvoorbeeld Magnolia laat hij zien met drama overweg te kunnen, en in actiefilms als Mission Impossible 3 en War of the Worlds doet hij het ook zeker niet slecht. Mag toch wel eens gezegd worden denk ik.

ExCaL^

Avatar

geertvdheide "Maar ik probeer dat toch te scheiden van zijn kwaliteiten als acteur, die naar mijn mening zeker aanwezig zijn. In bijvoorbeeld Magnolia laat hij zien met drama overweg te kunnen, en in actiefilms als Mission Impossible 3 en War of the Worlds doet hij het ook zeker niet slecht. Mag toch wel eens gezegd worden denk ik."


idd daar ben ik het wel mee eens.. :Y
kvind Tom Cruise een hele goede acteur, ik heb laatst 'The Last Samurai' (blu-ray) gekeken en ik vind hem echt goed spelen! Smiley face

NieuwsFilm

meest populair