De nieuwe 'Transformers'-film gaat "de wereld uitbreiden"

De nieuwe 'Transformers'-film gaat "de wereld uitbreiden"

De film introduceert allerlei nieuwe Transformers.

De opkomende film Transformers: Rise of the Beasts gaat de Maximals, Predacons en Terrorcons introduceren in de oorlog tussen de Autobots en Decepticons. Hoofdrolspeler Anthony Ramos vertelt in een nieuw interview hoe de film de wereld uitbreidt.

Uitbreiding
Ramos gaat een nieuw (menselijk) personage genaamd 'Noah' spelen. In promotiemateriaal zien we dat de autobot Mirage (Pete Davidson) zijn partner gaat worden. Ramos vertelt over de hoe Rise of the Beasts de 'Transformers'-wereld uit gaat breiden:

"Het is geweldig. Het is anders. Het is veel green screen, veel actie en geen live publiek, maar het is leuk, man. Onze film is anders. Steven Caple Jr., die Creed 2 regisseerde, heeft een visie. Hij breidt de wereld uit. We hebben nu de beast wars."

Nieuw en oud
In de film zien we naast de vele nieuwe personages natuurlijk ook oude bekende personages als Optimus Prime en Bumblebee:

"Dominique Fishback, die ook uit Brooklyn komt -- ik speel samen met haar, en we hebben de nieuwe personages, Optimus Primal, Cheetor, een heleboel nieuwe personages en alle OG-personages -- Optimus Prime en BumbleBee, dus we breiden de wereld uit."

Release
Transformers: Rise of the Beasts is vanaf 8 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de spectaculaire trailer.



NieuwsFilm

meest populair