Deze echte topfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Deze echte topfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Scent of a Woman met Al Pacino nu de streamer.

Sinds gisteren staat de actiethriller Blackhat bovenaan de Netflix Top 10. Ben je op zoek naar een film met meer romantiek en drama dan zit je goed bij Scent of a Woman. Deze topfilm staat nu ook in de Top 10 van de streamer.

Het drama, door Netflix omschreven als "onroerend" en "aangrijpend", van regisseur Martin Brest heeft rollen voor mooie namen als Al Pacino, Chris O'Donnell, James Rebhorn, Gabrielle Anwar en zelfs Philip S. Hoffman.

Sterk ontvangen
De film uit 1992 werd genomineerd voor onder meer de Oscar voor Beste film en Beste regisseur en Pacino won het beeldje voor Beste acteur. De ontvangst is sterk met 87 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"Deze film moet het meer hebben van Al Pacino's optreden dan van het verhaal, maar wat een optreden is levert hij - groots, gedurfd, af en toe overdreven, en hij zet eindelijk de Academy aan het denken om de ster zijn eerste Oscar toe te kennen," luidt de critics consensus.

Nu op Netflix
De topfilm staat nu op plaats negen in de Netflix Top 10 en als je Scent of a Woman graag wil zien, dan vind je die nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair