'Jurassic World' zet zijn tanden in Netflix

'Jurassic World' zet zijn tanden in Netflix

De eerste film wordt nu goed gestreamd op Netflix.

In 2015 verscheen met Jurassic World de reboot van de succesvolle en baanbrekende Jurassic Park van Steven Spielberg. En die reboot was een doorslaand succes en de start van een nieuwe trilogie.

Dit keer was Colin Trevorrow de regisseur en waren er belangrijke rollen voor ​​Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D'Onofrio, Omar Sy, Ty Simpkins, en Irfan Khan.

Jurassic World: popcornthriller
De eerste film in de nieuwe trilogie staat nu (weer) op Netflix en komt ook de Netflix Top 10 binnen op een tiende plaats. En gek is het niet dat de film (opnieuw) goed wordt bekeken. Op Rotten Tomatoes werd de film prima ontvangen.

"Jurassic World kan het origineel niet evenaren op pure inventiviteit en impact, maar het werkt op zichzelf als een vermakelijke - en visueel oogverblindende - popcornthriller," luidt de critics consensus.

Ook financieel scoorde de film ijzersterk met maar liefst een opbrengst van $1,5 miljard aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Geen wonder dat er ondertussen nog eens twee films zijn verschenen.

Jurassic op Netflix
Je vindt Jurassic World nu hier op Netflix. Overigens vind je ook de originele trilogie en allerlei animatieseries terug op de streamer.

Wil je Jurrasic World: Fallen Kingdom of Jurrasic World Dominion kijken, dan swipe je door naar respectievelijk MeJane of SkyShowtime.



NieuwsFilm

meest populair