Eerste recensies 'Cocaine Bear': met of zonder snuif kijken?

Eerste recensies 'Cocaine Bear': met of zonder snuif kijken?

Sterke ontvangst voor deze stevige komedie.

Een losgeslagen en moordende beer vol cocaïne. Het is zo'n beetje het verhaal van de nieuwe film Cocaine Bear die sinds gisteren in de Nederlandse bioscoop te zien is. Het lijkt erop dat je de film niet mag missen op het witte doek.

Op het moment van schrijven staat Cocaine Bear van regisseur Elizabeth Banks op een ijzersterke 88 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, na 32 recensies.

Snuiffilm voor de liefhebbers
"Ik kan je met overtuiging melden dat dit de beste stoned bear-film van het jaar is, maar voordat je een kaartje voor Cocaine Bear koopt, stel jezelf deze vraag: zal ik genieten van een film genaamd Cocaine Bear?" aldus Richard Crouse op zijn website.

"Gelukkig is hier meer aan de hand dan alleen een beer die mensen doodt terwijl hij uit zijn boom is. Niet veel meer, maar genoeg om Cocaine Bear te laten slagen als een stukje komische kunst en niet alleen als een fictieve snuiffilm," schrijft Chris Knight van National Post.

Een van de weinige Rotten recensies luidt: "Misschien werkt de film beter onder invloed van de inhoud in de titel," aldus Matt Oakes van Silver Screen Riot.

FilmTotaal-recensie
Terence Shea gaf 3 sterren naar aanleiding van zijn recensie. "Het is een project van een Hollywoodkliekje dat zelf het idee grappig vond, en verwacht dat de wereld hier op zit te wachten," aldus Terence. "Je krijgt wat je verwacht, maar het had best iets meer mogen zijn dan dit."



NieuwsFilm

meest populair