Bloederige clips uit R-rated versie van 'M3GAN'

Bloederige clips uit R-rated versie van 'M3GAN'

Eerste clips uitgebracht van engere versie M3GAN die binnenkort uitkomt.

Inmiddels is de Horrorfilm M3GAN al eventjes in de bioscoop. Nu hebben de makers wat nieuwe beelden naar buiten gebracht waar het er nog een stuk heftiger aan toe gaat.

Deze nieuwe beelden zijn namelijk in aantocht naar een nieuwe versie van de film die binnenkort digitaal te zien is en een stuk heftiger zal zijn. Deze versie is namelijk R-rated en dat was de bioscoopversie niet. Zie hieronder de clips.







Is de R-rated versie veel enger?
In de clips hierboven zie je niet heel veel verschil. Er zijn alleen wat extra beelden toegevoegd. Zo zie je bij de eerste clip een close-up van het oor van de jongen die van zijn hoofd wordt getrokken. Bij de tweede clip zie je hoe het vel van de oude vrouw open scheurt door het water.

Verder is het nog even afwachten of de nieuwe versie echt zo veel heftiger is. Wel heeft schrijfster Ekela Cooper aangeven dat het originele script veel goorder was dan de nieuwe en dat de heftigste moorden er uit zijn gehaald omdat regisseur James Wan de personages in de film wilde houden.

Het lijkt er dus op dat de fans zich klaar kunnen gaan maken voor een nieuwe, nog engere, versie van M3GAN. Deze is vanaf 21 maart te zien. Ondertussen is de andere versie nog heel even in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair