Recensies voor 'Creed III' van Michael B. Jordan: top of flop?

Recensies voor 'Creed III' van Michael B. Jordan: top of flop?

Dit is wat de recensenten te vertellen hebben over deze nieuwe boksfilm.

De eerste recensies voor de boksfilm Creed III zijn verschenen. Hierin neemt Michael B. Jordans Adonis het op tegen zijn jeugdvriend Damian, gespeeld door Jonathan Majors.

Bekijk de afbeelding
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Creed III op het moment van schrijven een zeer nette score van 87 procent met een gemiddelde beoordeling van een 7.3.

Indrukwekkend, want Creed III is de eerste speelfilm die Michael B. Jordan heeft geregisseerd. Laten we eens kijken wat de critici allemaal te zeggen hebben.

Enthousiast
Benjamin Lee van The Guardian is zeer te spreken over de derde Creed-film.

"Deze vervolgfilm laat me weer geloven in de waarde en legitimiteit van de franchise als een concept", schrijft hij in zijn recensie.

Overwinning
"Het script is dan niet perfect, waardoor niet elke klap die de film uitdeelt ook landt", merkt Kate Erbland van IndieWire op.

"Desalniettemin is deze film er een om te vieren: Jordan blijkt een getalenteerd regisseur en samen met Majors vormt hij een geweldig duo op beeld".

Kritiek
Lovia Gyarkye van The Hollywood Reporter is iets minder te spreken over de film. Zij geeft de prent geen voldoende.

"Hoewel alle gevechten fantastisch in beeld zijn gebracht, waarschijnlijk tot groot genoegen van de fans, laat het verhaal van Adonis dit keer de wensen over", schrijft zij.



Creed III is vanaf 2 maart in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair