Rocky III (1982)

A Fighter. A Lover. A Legend. The Greatest Challenge.

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Dit derde deel houd gelijke tred met deel 2, goed scenario en goede vertolkingen.
Het verhaal naast de boksring primeert ook in deze film meer, maar toch zijn de gevechten ook altijd wel mooi om zien, zelfs voor een niet boksliefhebber als ik.
Het heeft lang geduurd eer ik me aan de serie waagde, maar toch moet ik toegeven dat ik me tot nu toe niet heb verveeld met deze filmen, beter dan ik ooit had gehoopt.

ash_

Avatar

IMHO is deel 1 absoluut het beste, deel 2 is een soort remake van deel 1 maar is wel een stuk minder goed (alhoewel het slotgevecht dat me nog steeds kippenvel bezorgt). Deel 3 vind ik iets beter dan deel 2 maar niet veel. Deel 4 is erg matig, het is feitelijk niet meer dan een stripverhaal met volkomen belachelijke karakters. Deel 5 is zo slecht dat ik er maar niets over zeg.

Samenvattend:

Rocky I [rating 4.5]
Rocky II [rating 2.5]
Rocky III [rating 3]
Rocky IV [rating 1.5]
Rocky V [rating 0]

LekkerDoen

Avatar

Is dit dat deel waar mr.T in zit? ohw wacht laat maar, ik zie hem al in de cast staan. Overduidelijk de slechtste rocky film.
Persoonlijk vond ik Rocky V het beste deel omdat de sfeer die daar neergezet wordt volgens mij het beste past bij dat soort films. Het eerste deel was mij te somber.. echt een drama.
Dit derde deel hadden ze gewoon mogen overslaan :E maar ja .. dan wisten we niet dat mickey dood was gegaan