ash_ Avatar

ash_

Laatste reviews

Apollo 13(1995)

"...Al een paar keer eerder gezien en het blijft een spannende ervaring om te zien hoe men probeert om het op hol geslagen ruimteschip terug te laten..."

The Shining(1980)

"...Zwaar overschatte Kubrick, een van zijn minste. Het grootste probleem van de film is dat hij maar niet echt eng wil worden. De twee belangrijkste..."

Suicide Kings(1997)

"...Net gezien maar ik vond hem erg matig. De makers konden blijkbaar niet beslissen of het nu een thriller of een komedie of een combinatie moest zijn en..."

The Shawshank Redemption(1994)

"...Het blijft apart om te zien dat sommige mensen het bijna als een persoonlijke aanval lijken te voelen als iemand deze film niet goed vindt. Niet..."

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge(1985)

"...Zeker niet zo goed als deel 1 maar ook niet echt slecht: vermakelijk als je van het genre houdt. Helaas hebben de makers er voor gekozen om Freddy ook..."

Laatste reacties

"...[i]Dear Ndugu...[/i] :W..."
About Schmidt
"...[quote=Meninho]Ben ik het niet geheel mee eens. Volgens Flemming heeft Bond zwart haar, blauw grijze ogen en een harde mond. Zowel Brosnan als Dalton komen eigenlijk het beste in de buurt wat dat betreft, Moore totaal niet eigenlijk. Mijn inziens zij......"
From Russia with Love
"...[quote=CAGE]Op IMDB staan veel meer teleurstellende films, die onder de naam staan van Mc Tiernan. Daar is deze wel in vergelijking best te doen.[/quote]Nou, ik zie (op Rollerball na) alles liever dan deze film. Ook Last Action Hero ja. Die heeft ten......"
Basic
"...[quote=charlieblues]niet elke neger die in een komedie film speelt,of politie man.is meteen een Eddie Murphy wannabe.[/quote]Nee natuurlijk niet. Maar Martin Lawrence wel...."
Blue Streak
"...[quote=Stok]De hele film vind je goed, maar omdat het einde een beetje toevallig is, is het meteen een onvoldoende waard?[/quote]Nee, ik heb nooit gezegd dat ik op het einde na de film goed vind. Ik heb alleen gezegd dat ik de film met vlagen spannen......"
Arlington Road

laatste ratings

6,9
Inland Empire (2006)
Inland Empire (2006)
7,0
WarGames (1983)
WarGames (1983)
7,4
The Thing (1982)
The Thing (1982)
8,1
Before Sunset (2004)
Before Sunset (2004)

watchlist

ash_ heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.