ash_ Avatar

ash_

Laatste reviews

Apollo 13(1995)

"...Al een paar keer eerder gezien en het blijft een spannende ervaring om te zien hoe men probeert om het op hol geslagen ruimteschip terug te laten..."

The Shining(1980)

"...Zwaar overschatte Kubrick, een van zijn minste. Het grootste probleem van de film is dat hij maar niet echt eng wil worden. De twee belangrijkste..."

Suicide Kings(1997)

"...Net gezien maar ik vond hem erg matig. De makers konden blijkbaar niet beslissen of het nu een thriller of een komedie of een combinatie moest zijn en..."

The Shawshank Redemption(1994)

"...Het blijft apart om te zien dat sommige mensen het bijna als een persoonlijke aanval lijken te voelen als iemand deze film niet goed vindt. Niet..."

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge(1985)

"...Zeker niet zo goed als deel 1 maar ook niet echt slecht: vermakelijk als je van het genre houdt. Helaas hebben de makers er voor gekozen om Freddy ook..."

Laatste reacties

"...Tegenvallend. De handelingen van de personages zijn hier en daar volkomen onlogisch, bijvoorbeeld [spoiler]die twee bemanningsleden die achterbleven tijdens de storm zijn eerst doodsbang als ze horen dat er een levensvorm is aangetroffen maar gaan ve......"
Prometheus
"...Een Scorsese film is eigenlijk nooit slecht maar hier slaat hij de plank helaas nogal mis. An sich is het een sfeervol geheel maar echt spannend wil het maar zelden worden. Maar het ergste is de twist die zo vreselijk cliche en voorspelbaar is, dat w......"
Shutter Island
"...De recensies zijn nogal wisselend, op sommige plaatsen (zoals hier) razendenthousiast, op andere plekken is het toch allemaal wat gematigder. Maar wat ik zelfs in deze recensie proef, is dat er onder alle special effects (die dus wel echt baanbrekend......"
Avatar
"...[quote=Proxima]Conclusie. het is een onzin lijst. Haal a.u.b deze bericht weg. Of jullie doen het erom, zodat jullie meer mensen aantrekken.[/quote]Misschien moet je even Forbes' uitleg erbij halen: ze hebben voor al deze acteurs alle films in de l......"
Rendabele en overbetaalde acteurs
"...Mooi artikel! Een kleine opmerking: het is een Blu-ray dis[b]c[/b] en niet Blu-ray dis[b]k[/b] (geldt volgens mij vooral alle media die eruit zien als CD's)...."
Blu-Ray Review: Angels & Demons / The Da Vinci Code

laatste ratings

6,9
Inland Empire (2006)
Inland Empire (2006)
7,0
WarGames (1983)
WarGames (1983)
7,4
The Thing (1982)
The Thing (1982)
8,1
Before Sunset (2004)
Before Sunset (2004)

watchlist

ash_ heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.