Madagascar

Madagascar (2005)

They weren't born in the wild... They were shipped there.

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

toiletpaper

Avatar

Wel een leuke film :D
met leuke grapjes.
ben benieuwd naar madagascar 3.,

swompie

Avatar

Aan het begin leek mij de film waardeloos met een zebra en een leeuw die elkaars beste vriendjes zijn, maar later in het verhaal krijg je toch een beetje de boodschap mee dat wilde dieren in het wild horen te leven en dan hun dierlijke instincten terugkrijgen. Verder erg vermakelijke film met veel droge humor waar ik zeker een paar keer goed om heb kunnnen lachen.

Moarhh88

Avatar

Haha, leuke familie film met droge humor. David Schwimmer (Ross uit Friends) en Ben Stiller hebbe de perfect stemme voor hun rol. en ik weet niet hoe het kan maar, Alex (Ben Stiller's rol) lijkt een beetje op Stiller. lol.

Bartelo

Avatar

Ik vond het maar een irritante film. Veel te druk en een hoop geblaat en geschreeuw. Deed me denken aan Who framed "Roger Rabbit", ook zo een vervelend film. :-S :N

angela

Avatar

Ik ben echt dol op animatie, ik heb hem gisteren gezien en vooraf al wat reacties gehoord. Ik vond de film eigenlijk best grappig. Het vergelijken met Shrek, kan eigenlijk niet, die film zat gewoon goed in elkaar. Ik heb wel gelachen. Madagascar is echt leuk om naar te kijken.

sunny

Avatar

Lijkt me echt een super leuke film! :D

spacey

Avatar

Waarom is iedereen zo negatief en hoe kan het in godsnaam dat het cijfer dan toch zo hoog is??? Ik vond de film trouwens ook maar niks hoor!! :E

SunChaser

Avatar

Het stuk in New York is best grappig, het stuk op het eiland is saai. Vond m tegenvallen. Die Lemmings vond ik irritant, de leeuw vreselijk, de giraf flauw en het nijlpaard vervelend. Alleen de Zebra was tof en de pinguins waren hilarisch. Had meer pinguins willen zien, helaas zaten die al voornamelijk in de trailer.

chriznotyze

Avatar

Shrek, Finding Nemo en Incredibles zijn veel leuker dan Madagascar!

Kesse

Avatar

Is deze dan egt zoveel minder dan andere animatie's?? of zijn we gewoon gewend aan de film als shrek en finding nemo? deze lijkt me echt wel leuk

Capone

Avatar

De pinguins waren dan wel weer erg leuk in de film... :D

spacey

Avatar

chriznotyze "Ik had hem vanmiddag gezien

maar ik had er meer van verwacht, de film vind ik zelf heel erg kinderachtig, en er zaten toch wel een paar leuke grappen in!

[rating 2]"


klopt, de film is behoorlijk kinderachtig, maar hier en daar zitten er wel leuke grappen in! David swimmer is leuk als giraffe, maar de rest valt toch flink tegen

bebaeten

Avatar

Verwacht er wel wat van.
ben vorig jaar zelf in Madagascar aangespoeld...

www.belg-in-madagascar.tk

silaz

Avatar

Ga er van het weekend heen het lijkt me erg leuk tot zo ver vond ik de 3d films van dreamworks erg leuk.

chriznotyze

Avatar

Ik had hem vanmiddag gezien

maar ik had er meer van verwacht, de film vind ik zelf heel erg kinderachtig, en er zaten toch wel een paar leuke grappen in!

[rating 2]