SunChaser Avatar

SunChaser

Laatste reviews

The Life of David Gale(2003)

"......"

Harry Potter and the Goblet of Fire(2005)

"...Ze wilden toch eerst deze in 2 delen uitbrengen? Hadden ze moeten doen, gewoon uitmelken die serie. En JKR komt straks vast wel met Harry Potter -..."

Fantastic Four(2005)

"...Movie Reviews: 'Fantastic Four' Most critics have concluded that Fantastic Four is something less than fantastic. "Underwhelming," is how Roger..."

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith(2005)

"...De film is mooi om te zien, maar er zitten ook saaie stukken in. Zelf vond ik de humor met R2D2 geweldig, en de robots met uhoh is juist erg..."

Laatste reacties

"...En waarom deed Ant Man niets tijdens de invasie. Hij was tijdens zn huisarrest ook al bezig met andere zaken. op t moment dat de Pyms verdwenen was Thanos al een paar dagen bezig op aarde ..."
Waarom Nick Fury pas zo laat hulp inroept van Captain Marvel
"...Zoals hierboven staat kun je lezen dat ik Crimes al heb gezien gisteren. De film zit zoveel met personages en twists gepropt dat het een chaotische en tegelijk saaie film is. De editing is ook waardeloos. ..."
Recensie: 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' en nog 2 films
"...Crimes was behoorlijk slecht en overbodig maar Susperia lijkt me ook bijzonder slecht en overbodig zeker als t wordt vergeleken met dat vreselijke Mother. En dat overhypte en vreselijke Inheritage heb ik mn buik wel vol van dit soort films..."
Recensie: 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' en nog 2 films
"...ook gezien in Pac. dankzij het slechte Loro en Sister Brothers viel deze nog mee maar idd wat een irritant mens en het einde slaat nergens op..."
The Kindergarten Teacher

laatste ratings

5,9
Doc Hollywood (1991)
Doc Hollywood (1991)
6,2
One Day (2011)
One Day (2011)
3,9
The Choice (2016)
The Choice (2016)

watchlist

SunChaser heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.