Moarhh88 Avatar

Moarhh88

Laatste reviews

Born on the Fourth of July(1989)

"...Ok, de een is meteen hatelijk tegenover een acteur en de andere begint met moeilijke woorden te gooien en wilt de film niet kijk om dat het een..."

Ace Ventura: When Nature Calls(1995)

"...Inderdaad verstand op nul zetten en kijken. 5.3? ok, IMDb zit vol met haters, bijna elke film heeft een laag cijfer op een paar na, of ze hebben..."

A Few Good Men(1992)

"...Oke, ten eerste vind ik dat als film kijker je mening over een film niet moet laten beinvloeden door het privé leven van de acteurs. Het gaat om hun..."

Laatste reacties

"...Natuurlijk geen film voor kleuters, mijn god ey stomme opmerking mja. Ik vind wel leuke film. Deel 2 & 3 vind ik leuk, Deel 1 niet zo. Trouwens normaal moet je na de credits blijven kijke dan zie je nog een stukje, en bij deze film maakt dat laatste......"
Pirates of the Caribbean: At World's End
"...Ik vind het een zeer goede film met een erg emotioneel einde. Tom Cruise kwam heel intens over, al had die meestal maar 1 oog om mee te acteren haha. Btw zijn duits praten in het begin was verassend goed! Toch een van mijn favoriete Cruise films same......"
Valkyrie
"...Mijn lievelings film aller tijden!, sinds de dag dat ik om half 2 op 15 december in de bioscoop zat!..."
King Kong
"...Waarom die lage rating o.o? mjaa goede film , echt geweldig voor Kerst!!! yaya..."
How the Grinch Stole Christmas
"...[quote=KurtLourens]Slechte film ooit! Gigante flop van John Woo Niet naar kijken mensen, verspil je tijd niet aan deze rommel.[/quote] Dat vind jij, er zijn ook mensen die de film leuk vinden. Er bestaat iets zoals smaak verschil...."
Mission: Impossible II

laatste ratings

Moarhh88 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Moarhh88 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.