Moarhh88 Avatar

Moarhh88

reacties

  • Natuurlijk geen film voor kleuters, mijn god ey stomme opmerking mja. Ik vind wel leuke film. Deel 2 & 3 vind ik leuk, Deel 1 niet zo. Trouwens normaal moet je na de credits blijven kijke dan zie je nog een stukje, en bij deze film maakt dat laatste stukje de film nog mooi af, mja zal je wel niet zien op tv.

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: At World's End

  • Ik vind het een zeer goede film met een erg emotioneel einde. Tom Cruise kwam heel intens over, al had die meestal maar 1 oog om mee te acteren haha. Btw zijn duits praten in het begin was verassend goed! Toch een van mijn favoriete Cruise films samen met Collateral.

    als reactie op de film Valkyrie

  • Mijn lievelings film aller tijden!, sinds de dag dat ik om half 2 op 15 december in de bioscoop zat!

    als reactie op de film King Kong

  • Waarom die lage rating o.o? mjaa goede film , echt geweldig voor Kerst!!! yaya

    als reactie op de film How the Grinch Stole Christmas

  • [quote=KurtLourens]Slechte film ooit! Gigante flop van John Woo Niet naar kijken mensen, verspil je tijd niet aan deze rommel.[/quote] Dat vind jij, er zijn ook mensen die de film leuk vinden. Er bestaat iets zoals smaak verschil.

    als reactie op de film Mission: Impossible II

  • K vind de cameo van Britney Spears leuk, haha ze schiet uit haar borsten.

    als reactie op de film Austin Powers in Goldmember

  • Hmm Tom Cruise, leuke film!

    als reactie op de film Mission: Impossible

  • Leuk rammstein liedje in die reclame

    als reactie op de film Wild Things

  • [quote=Bud_Bud]Ik ga voor Tropic Thunder!!! :P[/quote] whaha die vond k ook leuk eigenlijk, ookal had die een fatsuit aan!!! k snap alleen niet dat sommige hem niet herkende, ik zag het meteen aan de ogen, lichaamstaal en je hoorde het aan z'n stem. mischien heb ik hem teveel bekenen.

    als reactie op de film Jerry Maguire

  • Ik hou van de 'Tom Cruise Vehicle' , hij mag zovaak Tom Cruise spelen als die wil van mij. Als hij er maar goed uit ziet. hahad e rest zapt maar weg als ze hem niet willen zien.

    als reactie op de film A Few Good Men

  • [quote=Drasko]Zeker weten! Chickflick van begin tot eind. Niet voor mij, maar wel een popi films bij meisjes. Ach ja, Cruise he.[/quote] jaa Cruise, z'n prive leven boeit me geen ene flikker, ZIJN leven , niet mijne, ik ga daar mijn tijd niet aan besteden. Hij blijft knap dus ja... het blijft Cruise he. Ik vind het een vermakelijke film. Mijn favoriet is en blijft toch echt Collateral van Cruise, maar deze is zeker ook leuk.

    als reactie op de film Jerry Maguire

  • Hele goede mooie film. en als je het zelf geen leuke film vind betekend niet meteen dat de mensen die hem wel goed vinden dom zijn en het een slechte fil m is want de film heeft niet voor niks zoveel gewonnen en zoveel mensen die hem goed vinden.

    als reactie op de film The Green Mile

  • [quote=Mellie]Een beetje onrespectvol was het inderdaad wel. Maar waar is een dergelijke mening op gebaseerd? Wat jij nu zegt is meer in de trend van "over smaak valt niet te twisten." Maar geloof mij, over smaak valt wel te twisten! Als iemand tegen jou zegt dat een frikandel het lekkerste eten is, is dat een mening. Toch begin ik serieuze twijfels te hebben over die persoon. Ik weet namelijk zeker dat iemand die een frikandel het allerlekkerst vind, nog niet veel heeft geproefd en dus absoluut niet kan weten dat een frikandel het lekkerst is! Daarnaast kan hij zoveel ander lekker eten dan gewoon niet op waarde schatten. Zo is het ook met roepen dat deze film de beste is. Of je kijkt te weinig films, of je weet andere films niet op waarde te schatten! Dan kom ik toch weer uit op dom. Maar, wel uitgelegd en daardoor minder onrespectvol![/quote] Maar het kan ook zijn dat je al het eten alleens hebt geproeft en uiteindelijk de frikandel toch nog het lekkerst vind. haha

    als reactie op de film The Dark Knight

  • Ik ben het er mee eens dat mensen dit de beste film ooit vinden, dat is hun mening, maar als je mening is dat eimand dom is als je deze film de beste film ooit vind, vind ik nogal onrespectvol. Zelf voor mij is King Kong 2005 een beste film ooit en Atonement ook, maar dat komt omdat ik er persoonlijk gek op bent en dan vind ik dat. Ben ik niet dom ofzo.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • Ik vind die vrouwlijke terminator juist heel leuk, hoe ze beweegt, haar hele lichaamstaal. een mannelijk was al in deel 2, een vrouwelijke voor deel 3 vind ik juist een goed idee. T2 is inderdaad beter and deel 1 ook, maar deze is zeker leuk om te kijken, vooral omdat die vrouw het zo goed doet.

    als reactie op de film Terminator 3: Rise of the Machines

  • Dit is inerdaad een film waar alles kan en je moet niet zeiken, ik vind het een mooie zielige film en ook een mooie soundtrack!

    als reactie op de film Armageddon

  • [quote=]Deze film is een absolute aanrader als je: 1.dommer dan dom bent, zeg maar meer koe dan mens; 2. 0,00 % fantasie hebt; 3.in je broek schijt als het licht uit gaat; 4. onwaarschijnlijk saai bent.[quote] [/quote] je hebt zojuist de mensen beschreven die de film niet snappen lol, kan ook natuurlijk dat de film niet iemand smaak is maar dat betekd nie dat het een slechten film is ofoz, zelf vind k de film wel goed.

    als reactie op de film The Ring

  • [quote=NIETKIJKEN] Deze film is een absolute aanrader als je: 1.dommer dan dom bent, zeg maar meer koe dan mens; 2. 0,00 % fantasie hebt; 3.in je broek schijt als het licht uit gaat; 4. onwaarschijnlijk saai bent.[quote] ok, hiermee beledig je gewoon de mensen die deze film wél leuk vinden, ik vind dit soort horror beter dat die bloederige films. Hier is tenminste moeite gedaan voor het verhaal en Naomi Watts is goed zoals altijd.

    als reactie op de film The Ring

  • Ik vond juist dat deel 1 nogal saai en langdraadig was, ik vind alleen johnny depp leuk erin maar de rest is me te langdradig, pff, dan vond ik persoonlijk deel 2 en 3 leuker omdat er zoveel gebeurd dat het me nie verveeld. =D

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • BESTE. FILM. OOIT.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • [quote=Remco]Wat een K.U.T. film was dit zeg. Eigenlijk 1 van de weinige films waarin ik halverwege de zaal uit wou lopen. Allemaal extreem vaag en niet te volgen.....[/quote] mischien ben je gewoon niet een persoon die naar films kan kijken die wat diepgang hebben enzo, maar dat betekend niet dat het een kut film is, want het is een zeer goede film als je wat diepgang aan kan :)

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • Ik hou van tom cruise.

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • [quote=de anomalie]Steven Spielberg's staat van dienst is zo indrukwekkend dat de verwachtingen van zijn films hoog gespannen zijn. Omdat Spielberg bij deze remake heeft besloten het origineel zoveel mogelijk trouw te blijven (ook heel bewonderenswaardig), blijft zijn versie slechts een adequate remake, niet meer en niet minder. Maar wel een die wat mij betreft beter uit de verf komt dan Peter Jackson's 'King Kong'.[/quote] ik vind king kong helemaal geweldig! zon zielig verhaal, daar hou ik van. ok soryy offtopic, WAR OF THE WORLDS moet je in surround sounds kijke, helemaal geweldig haha.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Hartstikke goede film! ik weet niet hoe ik hem vijf sterren moet geven dus doe ik het zo : ***** lol.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • GEWLDDIG MIJN FAVORIOTEE FILM VAN HEM!! sorry ik ben zó enthausiast dat ik niet kan typen en niet weet hoe ik enthausiast moest schrijven.

    als reactie op de film The Truman Show

  • [quote=akketa]Smaken en kwalitatief staan toch een stuk uit elkaar. Een film kwalitatief goed, verzorgd en net uitgevoerd zijn, maar nog steeds door iemand verschrikkelijk gevonden worden.[/quote] Ja, het licht maar net waar je van houdt, dat een film niet je smaak is betekend niet dat het een slechte film is, bah bah wat een argumenten hebben sommigen mensen toch, door zo'n stommiteiten worden geweldige qualiteit films nog afgemaakt als "slechte films" en alleen omdat mensen het verschil niet weten tussen 'een slechte film' en een 'film wat niet jouw smaak is'.

    als reactie op de film Cloverfield

  • [quote=LuCos]Tja... het is en blijft een film... Dus bijna alles is onwerkelijk, en zeker voor een SF film... Of ligt het nu aan mij dat ik het eigenlijk normaal vind dat iets onwerkelijk is aan een film?[/quote] nee, het IS gewoon zo. het IS normaal als iets onwerkelijk is aan een film. duh, daarom zijn films er toch? ze zijn er o.a. om ons een wereld te laten zien wat niet echt kan. Ik heb er toch zo'n hekel aan als iemand een film slecht vind omdat het niet echt kan. das gewoon het domste wat je kunt zeggen. Daar zijn films toch voor. Als je van realisme houd kijk je de film Earth maar ofzo, ik wil liever mooie beelden zien wat toch niet snel zal gebeuren in het echt, (mischien je weet maar nooit, je wilt niet weten wat de overheid voor beesten enz achterhoud en wat nog allemaal ondekt moet worden lol.) zoals King Kong of Pirates, is toch leuk! en bij King Kong kan je nog lekker huilen ook, maar dat is een andere verhaal...

    als reactie op de film Cloverfield

  • [quote=babba]Topfilm! :E Maar alleen als het ook jou soort humor is. [spoiler]Landlord: Ventura? Ventura: Yes Satan? Oh I'm sorry sir you sounded like someone else.[/spoiler] :W[/quote] haha die is geweldig!!111

    als reactie op de film Ace Ventura: Pet Detective

  • [quote=superfan]als dit carrey op z'n best is is hij wel erg slecht (naar mijn mening dan) je moet er maar van houden van dat hyperactieve[/quote] ik begrijp dat je er niet van houdt,, maar dat betekend niet dat iets 'slecht' is. Sommige mensen houden bejvoorbeeld niet van LOTR-Triology, maar dat betekend niet dat het slechte films zijn. ('.') haha maar hij komt indd over als een ADHD patient in een deel van zijn films, en je moet er maar nét van houden, maar talend heeft die zeker! als je er van houdt of niet. ik vind het een geweldig hilarische film! en toch vind ik hem nog beter als de serieuze Jim carrey in The Truman Show, ik heb echt respect voor Carrey. Er is maar 1 acteur die kan wat hij kan.

    als reactie op de film Ace Ventura: Pet Detective

  • [quote=lordhumangus]Goede film over stoppen met roken.[/quote] lol! ok waarom je dat pakje sigaretten zag waarop staat dat het dodelijk is enzo snapte ik effe niet, von dhet eerder nogal droog over komen hha. zeker goede film! effecten goed! de manier waarop de duivel iis uitgebeeld is eens un keer wat anders en de hemel zag er mooi uit, wel interessant hoe ze bedacht hebben hoe hel en aarde er uit zien in de film. hoi.

    als reactie op de film Constantine

  • DEZE MOET JE ECHT ZIEN! ECHT LEUK, EEN VAN DE LEUKSTE COMEDIES OOIT!

    als reactie op de film Meet the Parents

  • Hoi.

    als reactie op de film Hitch

  • =O omg, je hebt hem doorgespoeld... dat betekend dat je hemniet in de bios hebt gezien maar op een illigaal dvdtje? ach boeit niet, doen we allemaal. k vond de film wel oke, begin is inderdaad langdradig, maarde rest is hij goed ,. hij zal ook zeer intens zijn ja ik zat er niet helemaal in jammer genoeg maar dat is vanwege andere reden;) als k nie zo afgeleid was zou k er ook intens naar hebbe gekeken =D

    als reactie op de film Cloverfield

  • Haha, leuke familie film met droge humor. David Schwimmer (Ross uit Friends) en Ben Stiller hebbe de perfect stemme voor hun rol. en ik weet niet hoe het kan maar, Alex (Ben Stiller's rol) lijkt een beetje op Stiller. lol.

    als reactie op de film Madagascar