Ace Ventura: When Nature Calls (1995)

Most people wouldn't last one minute in the real wild nature. Ace Ventura, not even a second.

Reviews (3)

esteban

Avatar

Hij was contractueel verplicht een vervolgfilm te maken wanneer het 1ste deel (toen een gigantische gok) een bepaald bedrag in het laatje te brengen.

Ace Ventura 2 is eigenlijk helemaal niet slecht. Het script is kinderlijk simpel en gaat eigenlijk nergens over. Maar deze komedie teert vooral op het improvisatievermogen van de hoofdacteur, Jim Carrey schiet op dat vlak niet te kort. Integendeel, zelden iemand zo'n reeks lachsalvo's teweeg weten brengen door gewoon z'n ding te doen.

Moarhh88

Avatar

Inderdaad verstand op nul zetten en kijken.

5.3? ok, IMDb zit vol met haters, bijna elke film heeft een laag cijfer op een paar na, of ze hebben gewoon totaal geen humor.

en NEE geen film voor 'kinderen' die meesten 'kinderen' zijn van de generatie dat ze Carrey nog nie meer kennen (omg dat is toch erg maarja) alleen van die nieuwe films dan, maarja de meeste die ik ken zijn al wat volwassener en zijn gék op deze film! en ik ook!

Steve Harwin

Avatar

Wat is dat nu voor rare praat, dat Sandler wel goed is en Carrey niet (of andersom)? Het zijn twee acteurs met ieder hun eigen talenten en die ieder hebben bewezen vakmensen te zijn. Beide vind ik erg prettig om naar te kijken. Ze hebben een goed gevoel voor drama, mimiek en timing en hebben een mooi cv waarbij met name Jim laat zien dat hij ook serieuzere rollen aan kan.

Als je wilt vergelijken met tenenkrommend zwaar slechtere humor-acteurs: kijk een gemiddelde Amerikaanse sitcom, waarbij de acteur moet wachten tot het achtergrondlachje is verdwenen. Dat is pas braakwerk.

on topic:
Deze film is echt prima te genieten. Het acteerwerk is misschien niet van iedereen even fantastisch, maar de film loopt lekker vlot door en is doorspekt met leuke en afwisselende grappen. Ook voor een tiende keer nog steeds leuk om te kijken en dat is een goed teken.