esteban Avatar

esteban

Laatste reviews

Ace Ventura: When Nature Calls(1995)

"...Hij was contractueel verplicht een vervolgfilm te maken wanneer het 1ste deel (toen een gigantische gok) een bepaald bedrag in het laatje te..."

Laatste reacties

"...En dit is dus de reden waarom ik FT al meer dan 2 jaar links laat liggen. Het ene clickbait-artikel na het andere, inhoudelijk waardeloos en maar al te vaak zonder enige kennis van zaken geschreven. FT is een extreem laagdrempelige, ordinaire, op s......"
'Sonic' is de volgende film die het niet goed doet aan de box office
"...Mensen moeten dringend eens gaan beseffen dat de zogenaamde regel waarbij je het budget met twee moet vermenigvuldigen om het break-even point te berekenen, een totaal achterhaalde methode is. Laat staan maal drie. De promotiekosten zijn niet standaa......"
Vervolg voor laatbloeier 'Bumblebee'; nu op ruim $400 miljoen
"...Gerucht. Waarschijnlijk komt deze gewoon in de zalen, zoals voorzien. Bovendien weet de massa niets over zogenaamde problemen. Dat gaat zo goed als geen enkel effect hebben...."
Gerucht: 'New Mutants' komt niet meer uit
"...Iedereen begrijpt, enfin weet, natuurlijk waarom Black Panther er moest tussen staan, het is alleen triest dat het zover moeten komen is. Om politiek correct te zijn, nomineren we vooraan ook films die hier helemaal niet thuishoren, laat staan het ef......"
Oscarnominaties 2019 bekend: 'Black Panther' genomineerd voor beste film!
"...Neen, Bird 'komt niet op' voor Lassetter, en neen, hij tracht de boel ook niet 'te sussen', zoals hier staat. Dat wekt namelijk de indruk dat de man spontaan naar voor is getreden om zijn ex-collega te verdedigen omtrent de gebeurtenissen. Bird gaf g......"
Pixar grootheid Brad Bird komt op voor John Lasseter

laatste ratings

5,4
Turquaze (2010)
Turquaze (2010)
6,6
Ted (2012)
Ted (2012)
6,3
Men in Black 3 (2012)
7,3
Frankenweenie (2012)
Frankenweenie (2012)

watchlist

esteban heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.