House of Wax (2005)

Hunted.Murdered.Displayed.

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Deze film na bijna 10 jaar eens opnieuw bekeken.
Redelijk goede film waarvan de visuele effecten nu nog steeds de moete van het bekijken waard zijn.
En ja, de opmerking uit mijn eerste commentaar, Paris Hilton heeft zoals verwacht geen potten gebroken in de filmwereld.. oef !!!

Commentaar 2005:
Dit is best wel een goede horrorfilm. Traag begin maar eens ze in het stadje aankomen beging de gruwel wel. Knappe special effects en vele gruwelijke scenes. En een geluk dat Hilton een kleine rol heeft, trouwens wel een mooie scene waarin ze doodgaat... hopelijk ook het einde van haar filmcarriére.

LuCos

Avatar

Toendertijd kwamen ik en mn vrienden per ongeluk in de zaal waar ze deze film draaide, ofja per ongeluk... We wilde eerst naar deze film, maar we waren toen net geen 16. Dus haalde we een kaartje van een film die al 15 minuten begonnen was, ik geloof "A Lot Like Love". we liepen naar de zaal en de man die de kaartjes verscheurde keek niet eens wat er op het kaartje stond en leidde ons zo naar de zaal binnen waar House Of Wax gedraaid zou worden.
Ik weet nog wel dat ik me best had vermaakt, ook door de spanning dat iemand (wie het ook mocht zijn) ons zou verraden en wij bios uitgeschopt worden :P )

jaimyluc

Avatar

Ik vond dit een hele spannende film! Het duurde wel lang voordat er echt wat eng gebeurde. Maar het einde vond ik ook wel goed.
Van die derde broer! Wat ik wel nep vond dat dat hele huis van wax was gemaakt dat kan nooit.... En ik vond het ook nep dat het allemaal ging smelten het zag er heel nep uit.. Maar voor de rest! Top film! Heel spannend en eng!