jaimyluc Avatar

jaimyluc

Laatste reviews

House of Wax(2005)

"...Ik vond dit een hele spannende film! Het duurde wel lang voordat er echt wat eng gebeurde. Maar het einde vond ik ook wel goed. Van die derde broer!..."

Psycho(1998)

"...Aaaaaah deze vond ik echt eng maar wel super! Ik heb hem niet afgezien zo bang was ik! Ik was alleen thuis en Ik wil hem nog wel een keer zien!..."

The Ring(2002)

"...Hoi hoi ik heb the ring gezien en ik vond hem echt goed! Het einde is alleen een beetje vreemd als dat meisje uit die put door de tv komt vond ik een..."

The Sixth Sense(1999)

"...Deze film vond ik super mooi! Je moet wel goed opletten anders snap je er niks van. Maar even een tip: GOED HET BEGIN VOLGEN anders snap je het eind..."

Laatste reacties

"...Wauw deze was super gaaf! Ik wil heeeel graag deel 2 zien! Als je de lord of the rings leuk vind vind je dit ook leuk;)..."
Eragon
"...Echt super leuke film! Echt een meiden film!! En vooral het liedje is leuk op het eind xx hilary fan!..."
The Lizzie McGuire Movie
"...Ja echt! super mooie muziek meteen downloaden! haha En toen ik hem voor het eerst gekeken had dacht ik wat is dit nou weer?.. beetje vaag.. Maar voor de 2e keer was hij leuker! Mijn vriendin zat te huilen haha KUS!..."
Moulin Rouge!
"...EEEEENNNNNNNNNNGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."
Jeepers Creepers
"...Ik het de film net gekeken.. iedereen had het erover van ooooooeee die wil ik zien!! en ik had dat ook wel maar toch had ik er meer van verwacht ... hij is wel super leuk om te kijken ik vond alleen dat het zoeken lang duurt........"
Flightplan

laatste ratings

jaimyluc heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jaimyluc heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.