The Skeleton Key (2005)

You will believe.

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Goede film is het nog steeds, maar na het herbekijken toch niet meer zo spannend als de eerste maal.
Kate Hudson is goed, alsook de rest van de cast.
Maar er zijn in het genre ondertussen veel betere films.

Commentaar 2005:
Bijzonder goede film. Hoewel men schokkende scenes zou verwachten gebeurt dit helemaal niet en toch blijft de film boeien. Het einde is daarom des te verrassend. Goed geacteerd en ook de muziek is zeer goed gekozen. Een aanrader.

ASHWIN102

Avatar

Skeleton key was inderdaad een matige film met een verrassende einde. Meerendeels van de film kan je niet volgen. Dat deel is voor de blinden onder ons, want het wordt in het dinker gefilmd en kan je alleen horen wat de actrice zou doen. Er reizen teveel vragen op die pas helemaal aan het einde beantwoord worden. Met een verrassende einde maak je nog geen goeie film, want een feit blijft wel dat je de rest van de tijd naar rotzooi zit te kijken.

Jedimaster

Avatar

Film had iets spannender gemogen, iets meer schrikeffecten was wel leuk geweest. Toch vond ik de film wel aardig, zeker vanwege het plot wat acheteraf pas duidelijk werd, want het klopt dat ik het einde niet zag aankomen, wat een verassende ontknoping zeg:W De film wordt in de bios trouwens wel een stuk leuker als er twee meiden naast je zitten die bij elke bliksemslag al een hoge toon aanslaan en 1,5 meter in de lucht vliegen.:E