Jedimaster Avatar

Jedimaster

Laatste reviews

You, Me and Dupree(2006)

"...Deze film net gezien in de Sneak. Ga hier niet teveel woorden aan vuil maken want dat is ie zeker niet waard. Zaten een paar leuke momenten in, maar..."

The Skeleton Key(2005)

"...Film had iets spannender gemogen, iets meer schrikeffecten was wel leuk geweest. Toch vond ik de film wel aardig, zeker vanwege het plot wat acheteraf..."

It(1990)

"..."They float, they all float" en dan zo'n clown met zijn irritante stem. Ik zal nooit de scene vergeten waarbij of het zinnetje:..."

Charlie and the Chocolate Factory(2005)

"...Ik heb hem net een dagje bioscoop achter de rug en ik moet zeggen dat ik voorbarig ben geweest. De film is erg geslaagd!!! Depp was geweldig en..."

Here on Earth(2000)

"...Prachtige film. Als je door deze film niet emotioneel geraakt wordt dan ben je hopeloos. De blik in de ogen van dat jongetje, je voelt de tranen..."

Laatste reacties

"...Verder commentaar of reacties zijn eigenlijk overbodig na het zien van die cover. Je fantasie doet de rest wel......"
Megan Fox duikt de comicfilms in
"...De meeste mensen schijnen het boek wat ze als eerste gelezen hebben van Dan Brown het beste te vinden, of dit nu het Bernini Mysterie is of De Da Vinci Code. Mogelijk dat dit komt omdat de boeken zoveel op elkaar lijken. [spoiler] (groot)vader wordt......"
Angels & Demons trailer
"...[quote=Deweb]En wat doet [spoiler]Snape bij die ketting? In het boek is hij tegen die tijd al weggevlugt als het ten minste aan het einde van de film is[/spoiler][/quote] Dit is waarschijnlijk niet [spoiler] de ketting waar jij op doelt, maar de kett......"
Nieuwe foto's Harry Potter
"...Maar wel met een heerlijke grap over de Skinner-box waar ik de slappe lach van kreeg...."
I.Q.
"...[quote=Rubbert]Compleet mee eens. Je ziet volgens mij net wat te veel. Maar lijkt me een goeie film![/quote] Nét wat te veel?!? Je hebt de hele film al gezien! Zal ongetwijfeld 'n mooie film zijn, maar ik ik denk niet dat er nog iets zal gebeuren......"
Red trailer

laatste ratings

Jedimaster heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Jedimaster heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.