Jedimaster Avatar

Jedimaster

Laatste reviews

You, Me and Dupree(2006)

"...Deze film net gezien in de Sneak. Ga hier niet teveel woorden aan vuil maken want dat is ie zeker niet waard. Zaten een paar leuke momenten in, maar..."

The Skeleton Key(2005)

"...Film had iets spannender gemogen, iets meer schrikeffecten was wel leuk geweest. Toch vond ik de film wel aardig, zeker vanwege het plot wat acheteraf..."

It(1990)

"..."They float, they all float" en dan zo'n clown met zijn irritante stem. Ik zal nooit de scene vergeten waarbij of het zinnetje:..."

Charlie and the Chocolate Factory(2005)

"...Ik heb hem net een dagje bioscoop achter de rug en ik moet zeggen dat ik voorbarig ben geweest. De film is erg geslaagd!!! Depp was geweldig en..."

Here on Earth(2000)

"...Prachtige film. Als je door deze film niet emotioneel geraakt wordt dan ben je hopeloos. De blik in de ogen van dat jongetje, je voelt de tranen..."

Laatste reacties

"...Maar wel met een heerlijke grap over de Skinner-box waar ik de slappe lach van kreeg...."
I.Q.
"...[quote=Dr No]DeZze FiLm = EgGT hellEmAaL ToPPieJ.. Sic transit gloria mundi...[/quote]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant :E..."
The Client
"...In mijn ogen had Doctor Zhivago ook film van de dag moeten worden. Vermakelijk fillm hoor Underworld, maar daar houdt het mee op...."
Underworld
"...Iets zegt mij dat de trailer niet in overeenstemming is met de film die ze nu vertonen op RTL 4......"
Mermaids
"...Wat komt er nu vanavond, deel 1 of deel 2?! Want de titel van deze "reactie film op tv" is Kill Bill 2 in het overzicht...?!?..."
Kill Bill: Vol. 1

laatste ratings

Jedimaster heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Jedimaster heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.