Alone in the Dark

Alone in the Dark (2005)

Evil awakens.

Reviews (3)

shaunofthedead

Avatar

Ja, acteren is niet wat ik versta onder het ostentatief opzetten van een getergd gezicht en dan maar hopen dat je overkomt als mysterieus. Ja, de dialogen zijn zo pijnlijk dat je een beetje sterft terwijl je deze film kijkt. Ja, op geen enkel moment wordt er spanning gegenereerd. En ja, Uwe Boll kan voortaan het geld dat hij bijeen haalt om een film te maken beter doneren aan 1 of ander goed doel. Maar wat mij het meest stoorde aan deze film (buiten het feit dat zowat alles mij stoorde, maar ik het meeste daarvan al wel zag aankomen) was de überslechte muziekkeuze. Onder een vrijscène (die al tot 1 van de lachwekkendste ooit mag gerekend worden) wordt een nummer gezet dat alle erotiek van dat moment teniet doet. En zo kan ik nog wel meer momenten opnoemen. Uit deze film onthoud ik vooral het totale gebrek aan visie dat tijdens het maken ervan de verantwoordelijken voor dit misbaksel moet overvallen zijn.

11qqaazz

Avatar

Ik heb hem helemaal gezien. Hij is zo slecht dat hij heel erg kut word. Bij batlefield Earth kon er nog gelachen worden maar hier niet. Als of een 5 jarige het script geschreven heeft en een gehandicapte de montage mocht doen. Slecht Camerawerk...Slecht acteren. Geen spaning tussen de personages. De protoganist loopt de helle film ook maar wat verbaasd rond.
Om een voorbeeld te noemen: Kom we gaan die grot in, we moeten de grot in. Eenmaal in de grot: Snel Snel we moeten de grot weer uit.
Er worden geen antwoorden gegeven. Deze film heeft geen Plot. Bagger

cyphax

Avatar

Ik heb deze ook niet helemaal afgekeken. Niet dat ik 'm afgezet heb omdat het zo slecht was, er kwam gewoon iets tussen dat interessanter was op dat moment. Dat ik niet meer weet wat dat nou was zegt gelijk hoe interessant deze film is. Niet interessant.

Uwe Boll weet ECHT niet wat de belangrijke elementen van een goede film zijn. Ik zal er eentje noemen: sfeer. Deze film heeft geen sfeer. Acteerwerk is ook vergeetbaar, ondanks dat ik doorgaans Christian Slater wel kan waarderen. Het zou ook leuk zijn als bijvoorbeeld vechtscenes gechoreografeerd worden, en zo zijn er genoeg dingen die aan deze film slecht zijn. Ik denk dat er genoeg films zijn die slechter zijn, maar deze film heeft gewoon geen enkel punt waarvan je zegt: hiervoor kijk je 'm nu.

Zowaar zijn de special effects niet dramatisch. Ook niet bijzonder, behalve als je ze vergelijkt met het niveau van de rest van de film.