cyphax Avatar

cyphax

Laatste reviews

Alone in the Dark(2005)

"...Ik heb deze ook niet helemaal afgekeken. Niet dat ik 'm afgezet heb omdat het zo slecht was, er kwam gewoon iets tussen dat interessanter was op dat..."

Napoleon Dynamite(2004)

"...Apart, vaag, debiel, gaat nergens over... zo zou je het kunnen omschrijven. Alleen is dat, voor zover mogelijk, positief bedoeld. Dit is echt zo'n..."

Virus(1999)

"...Deze film heeft een enorme B-film-uitstraling. Echt goed is ie als film dan ook niet, als je 'm gaat vergelijken met bijvoorbeeld Alien ofzo. Wat..."

The People vs. Larry Flynt(1996)

"...Mooie film hoofdzakelijk vanwege het acteerwerk. Niet alleen Woody Harrelson is erg goed (of ie echt op Flynt lijkt - en ik bedoel niet qua uiterlijk..."

Johnny English(2003)

"...}: Leuk, die tagline, maar maak er asjeblieft dit van: "He Knows No Fear. He Knows No Danger. He Knows Nothing." Dat staat ook gewoon op de DVD..."

Laatste reacties

"...Ah, hardcore en gore, maar dan niet al te serieus. Dat kan ik wel waarderen. Ik geef niet zoveel om het wat realistischer geweld, maar de scene met die darm kan ik wel om lachen. 8-)..."
Machete red band Trailer (18+)
"...Wat jammer, ik heb altijd kunnen lachen met z'n totaal geflipte karakters. 56 is toch veel te jong. :'(..."
Rik Mayall overleden
"...[quote=DuncanIdaho]Emilia mag vroeg haar bed uit. Om 05.00 uur anwezig zijn.[/quote] Er staat een P achter, wat me doet vermoeden dat het om 5:00PM is. Dan is het 17:00. :P..."
Is Byung-hun Lee een T-1000 in 'Terminator: Genesis'?
"...Bag of Bones is ook verfilmd intussen. Het is een mini-serie geworden maar geen fantastische, ondanks Pierce Brosnan. Maar dat kan ook komen doordat ik het boek al gelezen heb. http://www.imdb.com/title/tt1212452/?ref_=fn_al_tt_1 Anyway, ik ste......"
POLL: Stephen King verfilmingen
"...[quote=Crooker]Overal waar Mario van Peebles in speelt is rommel.[/quote] Mwah, een film als Full Eclipse is weliswaar geen hoogstandje in filmland maar niet vergelijkbaar met de rommel van Asylum. Ik heb ze een eerlijke kans gegeven. Ik heb Tran......"
The Asylum aangeklaagd vanwege Battleship rip-off

laatste ratings

watchlist

cyphax heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.