11qqaazz Avatar

11qqaazz

Laatste reviews

Immortals(2011)

"...Net gezien...Ik kan er niet meer dan een 6 voor geven. Eerst het posetieve. Decoors, costuums en opmaak van de sets is zeer fraai. Camera waerk is..."

Conan the Barbarian(2011)

"...Hij krijgt van mij een 6 omdat ik zo hard moest laggen. Wat een dome film...deze film is domer dan Dolomite....zelfs de domste geest kan hier niet..."

The Warrior's Way(2010)

"...Hij is wel erg slecht....maar die over de top slectheid is ook de het beste van deze film. Als je houdt een leger van clowns die 300 Desperado's (met..."

Broken Flowers(2005)

"...Er staat dat dit een comedie is?? Kon aleen lachen aan het eind van de aftiteling. Lost in translation, is een betere film. Ondanks de zoektocht,..."

Valhalla Rising(2009)

"...De slaaf One-Eye ontsnapt van zijn Schotse overheersers en vermoordt hen gruwelijk...denk eerder dat het vikingen zijn. Film lijkt een beetje op last..."

Laatste reacties

"...Ik hoop deze film nooit meer te zien en als er een manier is om deze film te ontzien dan zou ik daar best interesse in hebben...."
Maggie
"...Nuteloze actie is geen actie......"
Act of Valor
"...Topper..van elke seconde genoten. Leukste en meest bizare road movie die ik ooit gezien heb...."
This Must Be the Place
"...Verhaal slaat nergens op...en beslissingen van acteurs zijn soms ook moeilijk te volgen...maar het acteren is best wel ok...."
The Divide
"...Teleurstelend toneelstuk. De personages zijn plat en zorgen er voor dat ik me in niemand kan inleven...."
Carnage

laatste ratings

watchlist

11qqaazz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.