11qqaazz Avatar

11qqaazz

Laatste reviews

Immortals(2011)

"...Net gezien...Ik kan er niet meer dan een 6 voor geven. Eerst het posetieve. Decoors, costuums en opmaak van de sets is zeer fraai. Camera waerk is..."

Conan the Barbarian(2011)

"...Hij krijgt van mij een 6 omdat ik zo hard moest laggen. Wat een dome film...deze film is domer dan Dolomite....zelfs de domste geest kan hier niet..."

The Warrior's Way(2010)

"...Hij is wel erg slecht....maar die over de top slectheid is ook de het beste van deze film. Als je houdt een leger van clowns die 300 Desperado's (met..."

Broken Flowers(2005)

"...Er staat dat dit een comedie is?? Kon aleen lachen aan het eind van de aftiteling. Lost in translation, is een betere film. Ondanks de zoektocht,..."

Valhalla Rising(2009)

"...De slaaf One-Eye ontsnapt van zijn Schotse overheersers en vermoordt hen gruwelijk...denk eerder dat het vikingen zijn. Film lijkt een beetje op last..."

Laatste reacties

"...Dit vindt ik er van.... helemaal uit karakter [youtube=LPJ8b7zwa98]..."
David Ayer over tatoeages Joker in 'Suicide Squad'
"...De eerste. [youtube=_25RK5GbJIc]..."
POLL: Transformers-films
"...Er is maar een ding wat me heel erg stoort aan deze trailer.... de snelheid waarmee de disc in de death-star zakt. Die snelheid is meer dan 30 km/s......"
Volledige teaser trailer 'Rogue One: A Star Wars Story'!
"...Wats next? Remake van Erazorhead, Naked Lunch of Angel Heart? Hoop nu al op een Flop... niets geleerd van de Oldboy Remake......"
Michael Ealy speelt hoofdrol in 'Jacob's Ladder'-remake
"...Wel aardig..... maar ook niet heel erg verrassend. Had wat betreft verhaal er meer van verwacht. Vond de schurken behoorlijk zwak. Ze hebben best wel de bovenhand en vanuit dat perspectief is het vreemd dat ze zich zo kapot laten knallen...."
Alles over 'The Hateful Eight'

laatste ratings

watchlist

11qqaazz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.