Magic Mike XXL

Magic Mike XXL (2015)

Back to the grind.

Mannelijke entertainers zorgen voor grote glimlach op het gezicht.
play

5,4 details

  • 115 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Muziek
  • Verenigde Staten
115 Min Verenigde Staten

Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af.

Regie
Gregory Jacobs
Cast
Kevin Nash, Sharon Blackwood, Juan Piedrahita, Joe Manganiello, Channing Tatum, Adam Rodriguez, Matt Bomer, Crystal Hunt, Carrie Anne Hunt, Gabriel Iglesias, Alison Faulk, Josh Diogo, Vicky Vox, Javier Madrid, Dashaun Wesley Williams.
Release
01.07.2015
Release NL
02.07.2015
Release DVD
17.11.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: Gregory Jacobs | Cast: Channing Tatum (Mike), Joe Manganiello (Big Dick Richie), Kevin Nash (Tarzan), Matt Bomer (Ken), Adam Rodriguez (Tito), Gabriel Iglesias (Tobias), Jada Pinkett Smith (Rome), Amber Heard (Zoe), e.a. | Speelduur: 115 minuten | Jaar: 2015

Mike heeft zijn stripperscrew alweer drie jaar verlaten en probeert zijn eigen verhuisbedrijf van de grond te krijgen. Hij spreekt zijn oude vrienden niet meer, maar dat verandert gauw wanneer Tarzan een boodschap achterlaat op zijn voicemail. Mike besluit zijn vrienden op te zoeken en zich nog één keer voor de grande finale aan te sluiten bij de groep. Op weg naar hun allerlaatste show op de strippersconventie komen ze oude bekenden tegen, maken ze nieuwe vrienden en ontdekken ze hun eigen kracht waarmee ze een spetterende sexy show willen neerzetten waar het plezier vanaf spat.

Magic Mike XXL is het vervolg op Magic Mike, waarin de jonge Adam de stripperswereld ontdekt en zich aansluit bij de crew van Mike. Het eerste deel richt zich veel meer op de ontwikkeling van de personages en hun innerlijke strijd, terwijl zoiets in het tweede deel totaal ontbreekt. Het vervolg heeft daarom beduidend minder diepgang dan het eerste deel en het is moeilijk om je echt in te leven in de situatie van alle personages.

videotrailers & clips

alle artikelen (12)

Magic Mike XXL Nieuwsberichten