Eerste trailer 'Magic Mike XXL'

En bekijk ook meteen de eerste poster van de vervolgfilm.

Update: Eerder dan verwacht, hebben we nu ook de eerste trailer voor de film, die je hier kan bekijken. Daaronder volgt het oorspronkelijke bericht met de poster.

De eerste poster van Magic Mike XXL is vrijgegeven. Acteur Channing Tatum gaf deze vrij via zijn Twitter-account. Daarnaast maakte hij bekend dat in de Verenigde Staten vanavond tijdens de show van Ellen Degeneres de trailer vertoond zal worden. Dat werd ook tijd, want de film gaat over krap vier maanden in première.



Magic Mike XXL zet het verhaal drie jaar nadat Mike (Channing Tatum) de stripwereld vaarwel zei voort. De resterende 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af.

Vanaf 2 juli 2015 draait Magic Mike XXL in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair