Video

Eerste trailer 'Magic Mike XXL'

En bekijk ook meteen de eerste poster van de vervolgfilm.

door Jim Pedd op 04.02.2015 om 15:39 in Video
Update: Eerder dan verwacht, hebben we nu ook de eerste trailer voor de film, die je hier kan bekijken. Daaronder volgt het oorspronkelijke bericht met de poster.

De eerste poster van Magic Mike XXL is vrijgegeven. Acteur Channing Tatum gaf deze vrij via zijn Twitter-account. Daarnaast maakte hij bekend dat in de Verenigde Staten vanavond tijdens de show van Ellen Degeneres de trailer vertoond zal worden. Dat werd ook tijd, want de film gaat over krap vier maanden in première.
Magic Mike XXL zet het verhaal drie jaar nadat Mike (Channing Tatum) de stripwereld vaarwel zei voort. De resterende 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af.

Vanaf 2 juli 2015 draait Magic Mike XXL in de Nederlandse bioscoopzalen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Leuk voor de vrouwtjes en Albert Verlinde's onder ons.

M0vieFreak

Avatar

Deel 1 vond ik verrassend goed en ben daarom ook hier benieuwd naar.

Frietgezicht

Avatar

Airbender "Albert Verlinde gespot."


Idd! Ach ook brokeback mountains zoals hij zijn hier welkom offcourse! Denk dat zo'n XXL erachter ze ook wel extra hitsig maakt.

Ik denk dat hij daarom ook Hancock een 10 geeft,puur om de titel want de film is het niet waard. :+

ridjieddo

Avatar

Frietgezicht "Idd! Ach ook brokeback mountains zoals hij zijn hier welkom offcourse! Denk dat zo'n XXL erachter ze ook wel extra hitsig maakt.

Ik denk dat hij daarom ook Hancock een 10 geeft,puur om de titel want de film is het niet waard. :+"


Shots Fired!!!

afbeelding

Creeper

Avatar

Seriously guys, doe normaal.

Deze trailer ziet er verder nogal nietszeggend uit. Ik vond deel één overigens geen straf om te kijken, prettige film zoals je die van Soderbergh kan verwachten. Helaas is deel twee niet van zijn hand.

NieuwsFilm

meest populair