Reviews (4)

Secret1994goesFilm

Avatar

Conan... lijkt me een episch figuur, heb het origineel met Arnold niet gezien, dus moest ik het met deze stellen.
Het begin is al direct volle bak gore en je ziet een kleine die op z'n 10 jaar zonder enige verklaring al een superknight is.
Het verhaal klinkt sterk, typisch zo van die ridder verhalen...
Maar uiteindelijk... ik mis het epische...
Hij heeft een man en z'n 'lelijke' dochter als vijand en wordt bijgestaan door een mooi offermeisje...
Ook vind ik de karakters zo slecht uitgediept... :/
Vind hem niet zo sterk alsook de finale die niet echt vet was.
6/10

RyanC

Avatar

Een diepgaand verhaal hoef je niet te verwachten van een film als Conan. De actiescenes daarentegen compenseren het gebrekkige plot voldoende. Er vloeit rijkelijk bloed door de gehele film. En Jason Momoa zet de rol als verknipte Barbaar goed neer. Toch lijkt hij zo nu en dan op een porno-acteur vanwege zijn constant ontblote bovenlichaam en de wat geilige blik richting de camera (vrijscene met Rachel Nichols...).
Al met al een film die wel het kijken waard is op een avondje.

11qqaazz

Avatar

Hij krijgt van mij een 6 omdat ik zo hard moest laggen. Wat een dome film...deze film is domer dan Dolomite....zelfs de domste geest kan hier niet zeggen....verstand op 0 en genieten maar. Dat is gewoon weg niet mogelijk....daarvoor is deze film te dom.

Hee bedank dat je me het paleis hebt in geholpen....Ja nou, dat was nog geen makie zeg! Al dat vechten met dat monster he. Heeeee!!!!!!.....de mensen die we zoeken lopen daar op het strand? Inbreken was eigenlijk toch niet nodig. Nau..ja...toch bedankt....Euuuu ja tuurlijk....hee als je me nog eens nodig hebt weet je waar je me kunt vinden. Dat lukte je de vorige keer ook door de eerste wilekeurige stad binnen te lopen....nou...doei he....en maak je niet druk over de slechterik. Dat masker van hem stelt geen ruk voor.....dus maak je daar vooral ook niet druk over......nou doe!!!!!!. Ja, de Ballen he!...

jaime91

Avatar

Gisteren naar deze film in 3D geweest en laat ik beginnen met dat je deze film gewoon absoluut niet moet gaan vergelijken met de conan uit de jaren 80 alleen ga ik dat nu helaas wel doen. De film heeft om te beginnen een iets ander verhaal maar leent wel stukjes uit de klassieke versie de opbouw naar de aanval op Conan's dorp is volgens mij gelijk aan die uit de jaren 80. en natuurlijk het smeden van het zwaard waar de ''oude'' versie mee begon en ook hier komt dat terug en is dat toch een belangrijk deel van de film . Dat is heel leuk om te zien maar verder haalt hij dat epische niveau van de jaren 80 Conan bij lange na niet. Dat ligt onder andere aan de soundtrack en aan de villains. De soundtrack is gewoon echt veeeel minder dan de klassieke Conan soundtrack en ik snap ook niet waarom ze die oude soundtrack niet gebruikt hebben, als ik die hoor krijg ik nog steeds kippenvel. Hier die soundtrack: http://www.youtube.com/watch?v=UChMJ14dQNs

Over de villains gesproken helaas halen zowel Stephen Lang als Rose Mcgowan ook het niveau van James Earl Jones en zijn 2 kornuiten niet. Ze doen het aardig maar het komt er gewoon totaal niet bij in de buurt helaas. Hetzelfde geld gewoon voor Jason Momoa als Conan ook hij doet het aardig maar toch blijf ik Arnold een betere Conan vinden. Wel is de actie in deze film vet en lekker bruut.

Wat het 3D betreft ook dat is leuk maar niet geweldig. Het heeft zijn sterke momenten in het gevecht met de zeeslang bijvoorbeeld en als de titel naar voren komt maar daar had de film ook best zonder gekund. Leuk dat 3D dus maar niet bijzonder.

Kortom helaas is deze film gewoon echt een flink tandje minder dan de jaren 80 Conan (met een minder verhaal,mindere villains en mindere soundtrack) en niet meer dan een leuke popcorn actie/fantasy film. Een 6 krijgt deze film van mij.