RyanC Avatar

RyanC

Laatste reviews

The Town(2010)

"...Het is altijd even wennen wanneer een acteur op de regisseurstoel zit, maar het levert vrijwel altijd puik werk op. Voorbeelden hiervan zijn zat te..."

The Raid(2011)

"...De Aziatische cinema zit al jaren in de lift en vroeg of laat zal ze Hollywood inhalen op originaliteit en zelfs kwaliteit. Een recent voorbeeld van..."

Conan the Barbarian(2011)

"...Een diepgaand verhaal hoef je niet te verwachten van een film als Conan. De actiescenes daarentegen compenseren het gebrekkige plot voldoende. Er..."

17 Again(2009)

"...Het plot van de film is natuurlijk dertien uit een dozijn. Het wederkeren van jeugdigheid bij hoofdpersoanges is door de jaren heen een veelgebruikt..."

The Perfect Storm(2000)

"...Hoewel de film al bijna 13 jaar oud is, zijn de visuele effecten toch zeer degelijk voor die tijd. Je kijkt je ogen uit hoe eng een woeste zee eruit..."

Laatste reacties

"...Zowel whitewashing als blackwashing is een vorm van positieve discriminatie. En in beide vormen voelt het niet goed aan op het scherm. Ik kan mij een blanke Blade, een blanke Black Panther of een blanke Malcolm X niet voorstellen. Net zo min als dat......"
Zwarte acteurs als witte personages in films. Wat zeg jij?
"...Wat een heisa om een klein foutje. Alle forumvechters staan natuurlijk vooraan de rij om de moraalridder te spelen. Want Oscar Isaac is latijns-Amerikaans en daarom doet Amazon dit natuurlijk met opzet... Anyway, wij zien allemaal dat Oscar Isaac de......"
Oscar Isaac fans boos op Amazon
"...Ik was ook enigszins verrast toen ik Han aan het einde van de trailer zag binnenlopen. Hij zal wel zijn dood gefaked hebben om undercover te gaan bij Dom Toretto's broer ofso. Bovendien denk ik dat de makers van de Fast-saga het personage van Deckar......"
Hoe kan Han terugkeren in 'Fast & Furious 9'?
"...Alhoewel 2020 pas net begonnen is, weet ik zeker dat 1917 veruit de beste film van het jaar gaat worden. Dood, verderf en spanning van de Eerste wereldoorlog zijn nog nooit zo in your face gedrukt als bij dit meesterwerk. Om de beleving volledig te k......"
Oorlogsfilm '1917' heeft Nederlands publiek in zijn greep!
"...Ik heb het gevoel dat Hollywood nu meer diversiteit wilt forceren, omdat ze de voorbije jaren op de vingers getikt zijn door bewegingen als black lives matter en #metoo. Zolang de films een hoge amusements-waarde hebben, vind ik het oke. Ik denk dat......"
Michael B. Jordan reageert nu zelf op 'Superman'-geruchten

laatste ratings

8,4
The Pianist (2002)
The Pianist (2002)
6,8
Die Welle (2008)
Die Welle (2008)
7,2
Thirteen Days (2000)
Thirteen Days (2000)

watchlist

RyanC heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.