RyanC Avatar

RyanC

Laatste reviews

The Town(2010)

"...Het is altijd even wennen wanneer een acteur op de regisseurstoel zit, maar het levert vrijwel altijd puik werk op. Voorbeelden hiervan zijn zat te..."

The Raid(2011)

"...De Aziatische cinema zit al jaren in de lift en vroeg of laat zal ze Hollywood inhalen op originaliteit en zelfs kwaliteit. Een recent voorbeeld van..."

Conan the Barbarian(2011)

"...Een diepgaand verhaal hoef je niet te verwachten van een film als Conan. De actiescenes daarentegen compenseren het gebrekkige plot voldoende. Er..."

17 Again(2009)

"...Het plot van de film is natuurlijk dertien uit een dozijn. Het wederkeren van jeugdigheid bij hoofdpersoanges is door de jaren heen een veelgebruikt..."

The Perfect Storm(2000)

"...Hoewel de film al bijna 13 jaar oud is, zijn de visuele effecten toch zeer degelijk voor die tijd. Je kijkt je ogen uit hoe eng een woeste zee eruit..."

Laatste reacties

"...Gameverfilmingen zijn per definitie al moeilijke pillen om te slikken. De laatste decennia hebben tal van Hollywoodproducties de gamebeleving naar het witte doek proberen te vertalen maar altijd tevergeefs. Eigenlijk moeten aanstormende acteertalen......"
'Star Wars'-heldin Daisy Ridley in beeld voor rol Lara Croft in 'Tomb Raider'-reboot
"...Walgelijk dit soort berichten. Mensen als 'Jace' Alexander moet je maatschappelijk verbannen. Omdat ze toch geen positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Zo zie je maar weer dat niemand te vertrouwen is. Bekend of onbekend. Hollywoodproducers e......"
Tv-regisseur bekent schuld aan bezitten & verspreiden kinderporno
"...Een speelduur van 106 minuten is ietwat aan de korte kant, wanneer je een oorsprongsverhaal wilt vertellen over een superheld. Ik verwacht om die reden louter plat vermaak. Maar voor een superheld als Deadpool is dat een geldig excuus. Ik hoop wel d......"
Speelduur 'Deadpool' bekend en nieuwe foto's
"...Ik geef Woodley groot gelijk! Vrouwen zijn, net als mannen, even goed in staat een film te dragen. Kijk bijvoorbeeld naar Hollywoodproducties waar actrices als Angelina Jolie, Scarlett Johansson of Natalie Portman de hoofdrollen vertolken. Critici wa......"
'Te weinig vrouwelijke hoofdrollen' volgens Shailene Woodley
"...Van een zevende! deel in de Fast-franchise had ik plotwijs ook niet veel meer verwacht dan deze stoere kip-zonder-kopactie. Dat neemt overigens niet weg dat de film mij zeer vermakelijk lijkt. Lekker over the top en op een groot IMAX- scherm wordt je......"
Lange en actievolle trailer 'Fast & Furious 7'

laatste ratings

8,4
The Pianist (2002)
The Pianist (2002)
6,8
Die Welle (2008)
Die Welle (2008)
7,1
Thirteen Days (2000)
Thirteen Days (2000)

watchlist

RyanC heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.