Immortals (2011)

The Gods Need a Hero

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Prachtige kostuums, overweldigende (blue-screen) decors, veel actie en veel gevechtsscènes.
Redelijk goede vertolkingen ook.
Maar je merkt duidelijk dat de film is gemaakt voor 3D, en dat het budget daarvoor uitsluitend heeft gediend, en er dusdanig geen geld meer was voor een degelijk scenario, want eerlijk gezegd, wat ben je met een film die mooie beelden heeft als er geen degelijk verhaal in zit.
Niet veel is mijn oordeel, en tegenwoordig gebeurt het wel meer dat de 3D effecten voorrang krijgen op een goed verhaal, het voornaamste wat een film toch zou moeten hebben.
Kortom: alweer een dure productie met knappe beelden, maar weinig inhoud.

11qqaazz

Avatar

Net gezien...Ik kan er niet meer dan een 6 voor geven. Eerst het posetieve.

Decoors, costuums en opmaak van de sets is zeer fraai. Camera waerk is goed en de film oogt erg mooi.

Gevechten zijn aardig, en verlopen soepel.

Het acteren (van voral micky) Is ook wel in orde.

Negatief: Wat wil de hoofdpersoon bereiken? Het wordt niet echt duidelijk, en op het eind van de film moeten we geloven dat dat onsterfelijkheid is. De hoofdpersoon, gaat dus niet echt door een metarmorfose heen, wat nodig is voor een verhaal. From zero, to hero is een film regel. Maar de hoofdpersoon is al een held aan het begin van de film....

De laatste gevechtsene is verdeeld in 3 stukken. Er is Het gevecht van de goden tegen de titanen, Het gevecht in de muur en het gevecht van de protagonist en de bad guy. Dit werkt verwarend en het lukt me niet om bij een van de 3 emotioneel betroken te raken.

Het voelt ook alsof deze film geen einde heeft, alsof de climax gemist word. En in de laatste sene zien we het lelijke kind van de hoofdrolspeler, die een praatje maakt met Zuis. (die eigenlijk best een hypocriete eikel is) Ja... ja. Zegt Zuis. Als jij later groot bent...mag je samen met jou Papa lekker in de hemel vechten....LEUK HE!!Maar word eerst maar even wat groter....

Ik geef deze film een 6...Ik wou dat ik er meer voor kon geven, maar helaas.