shaunofthedead Avatar

shaunofthedead

Laatste reviews

You're Next(2011)

"...Een teleurstellende slasher eerlijk gezegd. De dialogen zijn om te huilen, maar dat is in wel meerdere horrorfilms zo. Het is dat je de plottwisten al..."

Sinister(2012)

"...Nog eens een echt enge horrorfilm. De toon wordt meteen gezet met de scène waarin 4 mensen opgehangen worden aan een boom. Door slim gebruik te maken..."

Celeste & Jesse Forever(2012)

"...Lichtvoetige romantische komedie met goede vertolkingen van Rashida Jones en uiteraard Andy Samberg. De film bevat de nodige humor, die in de aard..."

Django Unchained(2012)

"...Zalige film en een echte Tarantino, maar niet zo goed als Inglourious Basterds. Dat is deels te wijten aan de dialogen die minder een verbaal..."

Kill List(2011)

"...Een ietwat vreemde film die het de kijker zeker niet makkelijk maakt, maar door zijn mysterieuze uiterlijk toch erg aantrekkelijk is. De dreiging..."

Laatste reacties

"...Ik weet niet wat ik hier van moet denken. Ben echt al jaren fan van de boeken van HP, maar mij leek het dat het verhaal verteld was na het laatste boek. Mja zit nu met een dubbel gevoel..."
Harry Potter 8 komt eraan?
"...Eh effe een vraagje? Was mystique in de X-men trilogie niet de vijand van Xavier? en nu lopen ze arm in arm begrijp het niet..."
Eerste blik op Professor Xavier in First Class
"...Dit was echt een geweldige film. de acteerprestaties waren top (vooral joseph gordonn-levitt) en het idee achter de film was origineel. Dicaprio vind ik persoonlijk beter en beter worden. Hij was ook al zeer goed in shutter island..."
Inception
"...Vind dit jammer had gehoopt op een andere insteek (met Gwen eigenlijk als love interest) maarja mischien komt dat nog wel he :p..."
Emma Stone wordt Mary Jane in Spider-Man Reboot
"...[quote=Swoopp]trailer 3 lol zoals hij uit de auto stapt.[/quote] hahaha vond het wel grappig Leek mij ook een leuke rol van malkovich begin zin te krijge in deze..."
Meerdere clips uit actiekomedie Red

laatste ratings

watchlist

shaunofthedead heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.