shaunofthedead Avatar

shaunofthedead

Laatste reviews

You're Next(2011)

"...Een teleurstellende slasher eerlijk gezegd. De dialogen zijn om te huilen, maar dat is in wel meerdere horrorfilms zo. Het is dat je de plottwisten al..."

Sinister(2012)

"...Nog eens een echt enge horrorfilm. De toon wordt meteen gezet met de scène waarin 4 mensen opgehangen worden aan een boom. Door slim gebruik te maken..."

Celeste & Jesse Forever(2012)

"...Lichtvoetige romantische komedie met goede vertolkingen van Rashida Jones en uiteraard Andy Samberg. De film bevat de nodige humor, die in de aard..."

Django Unchained(2012)

"...Zalige film en een echte Tarantino, maar niet zo goed als Inglourious Basterds. Dat is deels te wijten aan de dialogen die minder een verbaal..."

Kill List(2011)

"...Een ietwat vreemde film die het de kijker zeker niet makkelijk maakt, maar door zijn mysterieuze uiterlijk toch erg aantrekkelijk is. De dreiging..."

Laatste reacties

"...Dé beste horrorfilm van de laatste jaren. Verschillende horrorelementen worden samengekneed tot een enge en vermakelijke twee uur durende zit, waarbij ook de acteerprestaties en dialogen van een uitzonderlijk hoog niveau zijn voor een horror. Toppert......"
The Conjuring
"...Razend spannende film, die je achterlaat met half opgegeten vingers, zo nagelbijtend is het laatste half uur :P Ben Affleck laat opnieuw zien dat hij een zeer talentvolle regisseur is, die met een droomcast als deze tot grootse dingen in staat is. En......"
Argo
"...Glansprestatie van Daniel Day Lewis! Op een bepaald moment moest ik mezelf er toch wel aan herinneren dat hij niet echt Lincoln is, zo meeslepend zet hij deze mythische figuur neer. Voor een praatfilm is deze zeker spannend en zit je in je binnenste......"
Lincoln
"...Doorsnee actiefilm zonder echt hoogte- of dieptepunten. Af en toe grappig, vaak over-the-top. Idris Elba is wel een baas :W..."
The Losers
"...Superfilm, maar hoe kan iemand teleurgesteld zijn met het einde? Dat is precies zoals in de boeken. [spoiler]Doyle liet Holmes ook doodgaan in zijn boek na een val van een waterval, maar onder druk van de lezers schreef hij een nieuw verhaal waarin d......"
Sherlock Holmes: A Game of Shadows

laatste ratings

watchlist

shaunofthedead heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.