Saw II (2005)

We Dare You Again...

Reviews (2)

Steve-O

Avatar

Inderdaad, Less is More!
Maar dat is hier niet het geval.
Ik kan deze eigenlijk niet vergelijken met deel 1. Het is een (typisch) vervolg dus er is van alles meer en het verhaal is anders dan de eerste, vanuit een ander punt dus dat maakt het ook al lastiger.
Los van dat alles vond ik deze toch wel erg goed voor een horror-film en al helemaal voor een vervolg op een (goede) horror-film!!!
Deze krijgt van mij een 8. Deel 1 had een beter eind dat toch echt wel belangrijk is, dit eind was ook erg goed maar het kon net niet tippen aan die van deel 1..vandaar:9
Oke, oke het acteerwerk was niet spetterend en de vallen waren hier en daar ook niet echt geweldig. Los van dat zijn de eerste 2 Saw films, en de 4rde, toch echt wel de besteSmiley face

nima

Avatar

Ik ben het totaal niet eens met het IMDB-cijfer. Van mij krijgt deze film zeker een 7.5. Ik vond deel 2 ook zeker niet minder dan deel 1. In mijn mening moeten horror films ook echt met andere horror films vergeleken worden niet met films van een ander genre. Ik denk dat dat ook de reden is van deze 6.9 op IMDB. Ik bedoel hoeveel goede horror films worden tegenwoordig gemaakt? Volgens mij is dit de enige goede horror film zeker van de laatste 5 jaar.

BTW hebben 742 mensen een 1 gegeven voor saw 2:? wat natuurlijk niet kan.