nima Avatar

nima

Laatste reviews

Saw II(2005)

"...Ik ben het totaal niet eens met het IMDB-cijfer. Van mij krijgt deze film zeker een 7.5. Ik vond deel 2 ook zeker niet minder dan deel 1. In mijn..."

Laatste reacties

"...[quote=gg_kelly]helemaal mee eens! en ik denk dat dear john dat niet gaat redden dus dan houden we alsnog avatar op 1. maar ik moet zeggen ik kan niet wachten tot dear john hier draait woeeehoee :-D[/quote] het is bijna valentijnsdag en alle meis......"
Avatar (eindelijk) van zijn troon gestoten
"...[quote=Mark]Je kan al zien dat ze eruit komen... welke mongool heeft die trailer gemaakt!?[/quote] LOL inderdaad!..."
Frozen trailer (aanrader)
"...[quote=SunChaser]Deel 2 was echt te erg voor woorden. Laat 3 maar zitten.[/quote] Ik denk dat jij een beetje overdrijft :P Ik kan niet wachten tot deel 3 er is :D Ben Stiller en Robert De Niro is echt een goede combinatie :D..."
Keert Dustin Hoffman terug als vader Focker?
"...[quote=Hicham2]Ik zou op youtube definitief nooit een film willen kijken op dat beeldkwaliteit! Vooral als ik naar jackie-chan films wil kijken moet ik youtube op. De beeldkwaliteit mag 20x verbeterd worden voordat ze films gaan hosten en wat wil......"
Youtube wil films gaan verhuren
"...[quote=TheTremor]Misschien dat het in 1978 een goeie film was maar nu naar mijn mening niet. Over het algemeen slecht geacteerd, de enige die in deze film goed acteerd is De Niro. Het duurt allemaal veel te lang, ze hadden dit alles ook in 90 minut......"
The Deer Hunter

laatste ratings

watchlist

nima heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.