Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Prima film, die ik vele jaren geleden al eens had gezien, in de korte versie weliswaar, maar nog steeds indruk maakt.
Het is natuurlijk een gruwelijk verhaal, dat gebaseerd is op ware feiten, en daarom zo indrukwekkend is.
De hoofdrollen zijn zeer goed ingevuld en zijn ook prima vertolkt.
Maar ook deze film heeft de grote fout van zovele (Amerikaanse en/of Britse) oorlogsfilms, ook hier spreekt iedereen Engels. De film zou zoveel meer aan geloofwaardigheid inwinnen mocht ieder zijn eigen taal spreken.
Maar niettemin: een film die je zeker eens moet bekijken.

CAGE

Avatar

Ik ben eigenlijk zeer benieuwd. Kon deze film helemaal niet. Maar met Rutger Hauer erin kan het bijna niet misgaan. Laatst toen ik The Hitcher voor het eerst zag dacht ik ook damn vette oldskool spannende ... film. Wist trouwens ook niet dat Clint Eastwood toendertijd die ouwe western films opnam in me geboorteland. Maar ja is wel waar dat daar wel nog steeds ook na die oorlogstijd veel mooie natuur is. :-S Yugo 4-Ever !

kazin

Avatar

Lol hellemaal geen slechte casting.
Als iemand van het Arische ras was en hij was joods, dan werd ie als nog vermoord. De Duitsers doden liever de Joden ( ook de Arische Joden ) Dan dat ze die niet doden, en dat ze zich voortplanten en waar dan misschien Niet-Arische jood werd geboren. Dus hellemaal geen slechte casting. Is volgens mij juist goed overnagedacht in de film, zodat mensen er over kunnen hebben. Dat is wel zon instinkertje.
Goede film trouwens, heb hem op dvd maar die duurt 40-50 min minder dan de vhs-versie.
Deze film krijgt een 9.