kazin Avatar

kazin

Laatste reviews

The Thin Red Line(1998)

"...DEZE FILM moet ik zeker zien!! Die staat nog niet eens in me Oorlogfilm collectie kastje.. Nu ik hier de reacties lees.. Is het nou een film die te..."

Saving Private Ryan(1998)

"...Vergeten reactie voor de film:P Ik heb deze film vaker gezien en heb hem op dvd, dus ga hem niet kijken vandaag, is tijdverspelling , reclame enzo..."

Schindler's List(1993)

"...Mooie super gave film, over de genocide die op de Joden gepleegt is en dat mensen ook Joden wouden redden. Maar mensen een vraagje over de Joden..."

Der Untergang(2004)

"...Btw: Wie weet waarom Adolf Hitler een ridderkruis met eikenblad droeg :| Hij heeft volgens mij geen vliegtuigen neergehaald, tanken opgeblazen of..."

Escape from Sobibor(1987)

"...Lol hellemaal geen slechte casting. Als iemand van het Arische ras was en hij was joods, dan werd ie als nog vermoord. De Duitsers doden liever de..."

Laatste reacties

"...[quote=Agent-Smith]ze konden het beter dom en domer noemen:E ik vind die twee echt om te kotsen:r[/quote] domer schrijf je met 2 m dus = dommer..."
Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd
"...[quote=Rubbert]Jaloers! :B (Sorry moest effe)[/quote] Ja hoor, en iemand moet weer reageren met iets waar nergens op slaat omdat hij niets anders kan bedenken op mijn krachtige reactie tegen een nuteloze reactie van iemand anders die niet eens ove......"
Titanic
"...Oja , nog wat als het verklappen van wat er in de film ''verboden'' is en aangegeven word met spoilers, kunnen ze tog dat stuk bij de poster van titanic weghalen want dat vertelt in het kort tog ook wat er gebeurd? Naja, die spoilers zijn onzin...."
Titanic
"...[quote=misz_D]ik heb hem op dvd :o.. maar heb ik nu ff een reden om te vragen of de jongen die ik leuk vind samen met mij lekker die film komt kijke.. ik vind het toch nog steeds een mooie film.. dus ik vermaak me morgen wel liggend tegen hem aan :D[......"
Titanic
"...Is dit niet zo een film waarbij als die soldaten een grap maken dat er zeg maar gelachen wordt tijdens de film door een zogenaamd publiek? Want als het zo'n film is , vind ik het niets waard!..."
Dad's Army

laatste ratings

kazin heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

kazin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.