Click (2006)

What If You Had A Universal Remote... That Controlled Your Universe?

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Als je in 2006 had gezegd dat Click éen van de betere films van Sandler zou zijn tot 2015 dan had je waarschijnlijk gezegd dat dat een goede grap was maar niets is minder waar. Click is zeker geen topsandler maar is wel vermakelijk en blijft onderhoudend de hele speelduur, met dank ook aan de leuke Christopher Walken en de altijd leuk uitziende Kate Beckinsale. Het verhaal is wel cliché, maar door de atypische omkadering is het allemaal net wat minder opdringerig en kijkt het lekker weg. Veel hilarische momenten zitten er niet echt in en naarmate het einde is er ook nogal veel plaats voor drama waarvan ik nog altijd niet snap dat sandler in die momenten de ene keer zo slecht overacteerd en de andere keer zich als een volleerd drama-acteur laat gelden. De overgang van verleden, naar hedendaags, naar de toekomst is wel een leuk gegeven en goed neergezet.

Click is best een vermakelijke komedie van Sandler maar nergens een hoogvlieger. uiteindelijk is Beckinsale het enige wat ik na morgen zal onthouden van deze film

6/10

Palumara

Avatar

Erg vermakelijk filmpje. Adam Sandler vind ik sowieso wel een leuke gast en ook in deze film heb ik weer van hem genoten. Prima mix tussen komedie en drama, waar het einde me zelfs (bijna) nog (een beetje) wist te ontroeren

Grappig plot. Wel erg standaard uitgewerkt, maar dat maakt niet uit. De film kent genoeg grappige en mooie momenten om te blijven boeien. Jammer dat de film op een gegeven moment wat ontspoort als Sandler de afstandsbediening niet meer onder controle heeft. Erg veel matige momenten vanaf dan. Gelukkig wordt het naar het einde toe weer wat beter, hoe moralistisch en voorspelbaar dan ook.
De bijrollen van David Hasselhoff, Jennifer Coolidge en vooral Christopher Walken waren erg leuk. Erg leuk, dat tijdrijzen, veel grappige momenten, de nodige clichés worden uiteraard uit de kast getrokken, maar over het algemeen vond ik deze film prima te doen. Leuke komedie met een stukje sentiment wat er precies tussen past.