Jamón Jamón (1992)

A dish of a woman

6,5 details

  • 95 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Spanje
95 Min Spanje

Wanneer een Spanjaard iets echt goed vindt, zegt hij 'jamón jamón'. En een aantrekkelijke,verleidelijke vrouw heet 'Una mujeur jamóna'. Zo'n vrouw is de jonge Sylvia. Ze heeft een verhouding met José Luis, raakt zwanger en wil met hem trouwen. Dat wil hij ook wel maar er is een probleem. José Luis is de zoon van de rijke Conchita en Manuel die fortuin hebben gemaakt met een onderbroekenfabriek waar Sylvia op het atelier werkt. En Sylvia is de dochter van Carmen, een warme alleenstaande moeder met twee dochters en tevens plaatselijke prostituèe.

Regie
Bigas Luna
Cast
Javier Bardem, Penélope Cruz, Jordi Mollà, Stefania Sandrelli, Anna Galiena, Juan Diego, Diana Sassen, Nadia Godoy, Armando del Río, Marianne Hermitte, Chema Mazo, Isabel de Castro Oros, Nazaret Callao, Tomás Martín, María Reniu.
Release
03.09.1992

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

M@ch 5

"..."Dat wil hij ook wel maar er is een probleem. José Luis is de zoon van de rijke Conchita en Manuel d......"

Jamón Jamón

acties