Resident Evil: Extinction

Resident Evil: Extinction (2007)

We Have Witnessed The Beginning... We Have Seen The Apocalypse... Now We Face Extinction...

Reviews (3)

Magalaan

Avatar

Prima actie film. Opvallend om dat films gebaseerd op games meestal erg zwak zijn.

De recensie vindt ik zwak: Ik vind het onterecht om films af te kraken omdat ze niet aan persoonlijke hooggespannen verwachtingen voldoen.Onzin om te zeggen dat deze film niet voldoet als hoogdravende zombie-film. De regisseur heeft duidelijk iets anders willen maken, gelukkig maar.

Deze film kijkt gewoon heerlijk weg, prima gedoseerde fraai gefilmde actie. Milla Jovovich is een multi-talent die haar rol overtuigend weet te neer te zetten.

jaime91

Avatar

Prima actiehorrorfilm, ik vind het alleen zo jammer dat er zo een groot gat tussen dit en het vorige deel zit. Op het eind van het vorige deel zag je Alice samen met Jill,L.J, Carlos en Angela het Umbrella Onderzoeksfaciliteit verlaten alleen in het begin van deze film zijn ze opeens opgesplitst en je komt er nooit achter hoe,wat of waarom. Ook van Jill en Angela ontbreekt ieder spoor. Vind ik echt een ontzettend teleurstelling en een grote faal van deze film. Verder is ie best oke, de woestijn setting is perfect voor een film als deze en de effecten zijn ook sterk verbeterd. Ook de actiescenes zijn prima. De resident evil films zijn absoluut geen geweldige films maar als dom vermaak doen ze het goed. Jammer alleen van dat gat tussen deel 2 en dit 3de deel.

Tarkus

Avatar

En ook deze opnieuw bekeken, op blu-ray uiteraard.
Ik heb weinig aan mijn eerdere commentaar toe te voegen, buiten dat ook deze versie van beeld en geluid uitmuntend is.

Commentaar 2008:
Waren de 2 eerste filmen, "Resident Evil" en "Resident Evil: Apocalypse", van de beste zombie-horrorfilms die ik ooit heb gezien, dan gaat dit derde deel op hetzelfde elan verder.
Prachtig verhaal, sublieme special effects en een voortreffelijke Milla Jovovich, die hier haar rol net zo goed, zo niet nog beter neerzet dan in de vorige delen.
Het was lang wachten op dit derde deel, en ook nu weer is het een open einde, het kan dus nog verder, hopelijk laat men ons nu geen 3 jaar wachten op deel 4. Ik kijk er nu al naar uit.
Overigens, er staat op deze film een parel van een soundtrack, passend bij de spanning en griezelmomenten die veelvuldig aan bod komen in deze prachtige actie-horrorfilm.