Timecop (1994)

Turn back the clock, and you're history.

Reviews (3)

Steve-O

Avatar

Ik dacht dat dit wel wat was, tja klassieker blijkbaar, maar :N ik heb deze niet afgekeken maar vond het erg saai en de acteerprestatie's zijn om te huilen. Met name van Damme:r En dan opeens zie je een naakte vrouw, totaal nutteloos, stop dat maar in zo'n stomme porno film maar dit sloeg écht nergens op.
Een 1, HA gaat dat gemiddelde nog wat lagerSmiley face en dat kan je onredelijk noemen maar die 1 is alleen voor de moeite.

hetisjantje

Avatar

Heb niks met JCvD, al kan ik wel lachen om de grappen over hem op Amerikaanse fora (die meestal draaien om het feit dat hij in veel films een Amerikaan speelt met een raar, Frans accent). Maar dit is een prima actie-/tijdreisfilmpje voor de jongere doelgroep zonder pretenties. Hij presteert goed, de bad guy doet het goed, het tijdgedoe is best cool, en het script zit goed in elkaar en gaat vlotjes in de juiste hoeveelheid tijd naar het einde. De love interest werkt niet en Gloria Reuben lijkt verdwaald in deze b-film. Met een andere acteur dan JC had ie wel een beter cijfer gekregen op IMDB denk ik, want nu is het een doelwit van JC-haters, ergens tussen de 6 en de 7 lijkt me ok.

CAGE

Avatar

Geen slechte film inderdaad. Hij bevat ook zo een scene waar ik weleens over moest lachen. Waar Jean Claude van Damme helemaal uitgeput zo in zijn futuristische auto springt en dan zegt Home en dan rijdt die auto hem gewoon naar huis. Zou wel handig zijn als zoiets zou bestaan, laat me een beetje denken aan de serie Knight Rider. Die auto doet ook alles wat David Hasselhoff zegt op commando. Hoef je ook helemaal niks te doen. Smiley face