hetisjantje Avatar

hetisjantje

Laatste reviews

The Lost World: Jurassic Park(1997)

"...Het origineel was de laatste goede kinderfilm die Spielberg heeft geregisseerd. Ik was er te oud voor en heb er niks mee (en dan zijn de films slecht..."

Absolon(2003)

"...LOL typisch van die RTL armoede..fimps in pakketjes kopen en dan de straight-to-video c-films die erbij zitten ook keihard uitzenden. Lijkt me zo'n..."

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull(2008)

"...IMDB moet je altijd even laten uitkristaliseren, aan het begin worden de comments en ratings gespamt door de filmindustrie (klik maar eens op een paar..."

Batman Begins(2005)

"...Niet te verteren Batman film die zichzelf veel te (bloed)serieus neemt. Alle camp en humor is eruit gegooit, wat overblijft is een 50 jaar na dato..."

Darkman(1990)

"...Laten we het maar op een guilty pleasure van mij houden, maar ik vind dit een heerlijke superheld/stripfiguur film en een van de weinige die de juiste..."

Laatste reacties

"...Ben het met Mr. Scotch eens. Ooit maakte Darabont nog indruk op mij, met z'n jesus-figuren in gevangenissen films. Nu denk ik, allang geen puber meer, maak eens een film over echte mensen, flapdrol, met je tenenkrommend perfecte ubermenschen om daarm......"
The Shawshank Redemption
"...Blijf het een intrigerend summer blockbuster wanabee/Smith vehicle vinden. De film gaat verder langs me heen (jammer, kutproducers), maar dat bizarre Jules Verne meets western achtige sfeertje en de poen die tegen die waanzinnige decors is aangesmete......"
Wild Wild West
"...De ultieme B-film, in de goede zin des woords. Nog een graadje meer t.o.v. Big Trouble in Little China...."
Escape from New York
"...[url=http://www.youtube.com/watch?v=4AdtfCm9gE0]Oorsprong van de Schwartz[/url] wordt hier genoemd...."
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
"...Nou volgens de laatste geruchten gaan ze de lijn van Indy IV voortzetten in Indy V hoor. Mel Brooks is gecast als de volgende Indy, Rick Moranis is al vastgelegd als de bad guy. Werktitel: Indiana Jones and the Power of the Schwartz...."
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

laatste ratings

hetisjantje heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

hetisjantje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.