hetisjantje Avatar

hetisjantje

Laatste reviews

The Lost World: Jurassic Park(1997)

"...Het origineel was de laatste goede kinderfilm die Spielberg heeft geregisseerd. Ik was er te oud voor en heb er niks mee (en dan zijn de films slecht..."

Absolon(2003)

"...LOL typisch van die RTL armoede..fimps in pakketjes kopen en dan de straight-to-video c-films die erbij zitten ook keihard uitzenden. Lijkt me zo'n..."

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull(2008)

"...IMDB moet je altijd even laten uitkristaliseren, aan het begin worden de comments en ratings gespamt door de filmindustrie (klik maar eens op een paar..."

Batman Begins(2005)

"...Niet te verteren Batman film die zichzelf veel te (bloed)serieus neemt. Alle camp en humor is eruit gegooit, wat overblijft is een 50 jaar na dato..."

Darkman(1990)

"...Laten we het maar op een guilty pleasure van mij houden, maar ik vind dit een heerlijke superheld/stripfiguur film en een van de weinige die de juiste..."

Laatste reacties

"...[quote=Denman]Zwak punt van jou is om Heath Ledger een Junk te noemen. Hij is niet aan drugs overleden!!![/quote] Lol, nou als ik ergens een hekel aan heb is van bovenaf opgelegde wetten of moraal over wat je wel of niet in je lichaam mag stoppen......."
Terminator Salvation trailer
"...I.i.g. goed dat ze niet weer een terminator neerzetten in deze tijd (dus weer hetzelfde verhaal) en een reset doen en de toekomst gaan coveren. De stijl..ik weet het nog niet. Gelukkig niet de T3 toon, maar lekker donker en apart (met die noise crack......"
Terminator Salvation trailer
"...[url=http://www.worth1000.com/emailthis.asp?entry=193572]Keanu Reeves van steen?[/url]. Kom nou!..."
Keanu Reeves wordt Plastic Man?
"...Goeie scene, dat spat er van af..jammer alleen dat de rest van de film over Vleermuisman (tm) gaat. Raar idee trouwens dat je naar een dode staat te kijken...."
Eerste 6 minuten The Dark Knight
"...Een percentage positief/negatief van alle recensies is iets anders dan een filmcijfer van 1 recensie. Dus eigenlijk slaat een vergelijking als een tang op een varken...."
Hancock

laatste ratings

hetisjantje heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

hetisjantje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.