Home Alone 4

Home Alone 4 (2002)

Taking Back the House

Reviews (3)

Moviespecialist

Avatar

Home Alone vier is absoluut een van de slechtste films ooit gemaakt is de gehele filmgeschiedenis!!!!
Het verhaal is erg slecht en komt gewoon niet op gang en het begin van de film waarin Kevin ruzie krijgt met zijn twee iritante verwende broer en zus is gewoon vreselijk!
De butler, de schoonmaakster, de nieuwe vrouw van zijn vader en zeker de twee idiote boeven zijn erg verselijk geacteerd en verdienen het gewoon niet om op de aftiteling te staan!
WAT EEN SLECHTE FILM KIJK HEM NIET HET VERPEST U GEHELE LEVEN!!!!

movieplanet124

Avatar

Leg mijn uit waarom er een 4de deel moest komen van Home alone want deze fim sloeg echt nergens op net als de son of the mask en son of ace ventura sommige film moet je in de waarden laten en geen vervolg voor maken want deel 1-2 van home alone zijn gewoon echt geweldig familie film en deze home alone is gewoon geen home alone waardig ze hadden het een andere titel moeten geven want weer het zelfde gebeurden in deze film want we al gezien hadden in die andere delen gewoon stom sorry een 1- deze film voor mijn helaas

Dre

Avatar

Deze film is nou niet dat je zegt dat die in het rijtje hoort van de Home Alone Reeks. 1 was echt goed ook omdat het niet was.
2 was leuk als opvolger.
3 was een op zich zelfstaand leuke komedie.
maar 4 zou ik bij geen van deze willen toevoegen. en zeker niet ale een uit de Home Alone de grappen waaren erg onder de maat en wat die Kevin hier uithaalde was ook niet veel in vergelijking met de andere delen.