Dre Avatar

Dre

Laatste reviews

Snuf de hond in oorlogstijd(2008)

"...Grappig ik heb toevallig deze week het luisterboek hiervan afgeluisterd. Dus daarom zal ik deze film ook eens gaan kijken. Maar ik zal er denk maar..."

Home Alone 4(2002)

"...Deze film is nou niet dat je zegt dat die in het rijtje hoort van de Home Alone Reeks. 1 was echt goed ook omdat het niet was. 2 was leuk als..."

Wild Things II: Making the Glades(2004)

"...Ik weet niet ik heb deze nog niet gezien maar dit is toch geen korte film of documontaire? of heb ik het nu verkeerd? en de tijd is volgens andere..."

Black Hawk Down(2001)

"...Ik heb de film net gekeken en vond het wel leuk om hem een keer gezien te hebben, maar ik ben geen fan van oorlog films mar heb van deze film toch..."

Laatste reacties

"...Gister deze film gezien, best leuk maar zeker geen topper. En inderdaad met die stiker van Christine met iets van kijk uit ik ben dodelijk en met de sticker die er boven zit van Rock & Roll blijft doorgaan, Leuk bedacht...."
Cat's Eye
"...Ik kom er net achter dat ze dus ook nog een deel 2 en 3 hebben gemaakt, normaal gesproken kijk ik als ik 1 deel heb gezien de rest ook maar hier was deel 1 al niks en ik geloof niet dat een van de vervolgen beter zal zijn. dus zal mijn tijd niet verd......"
The Skulls II
"...Een leuke film voor als je niks te doen hebt, dan kom je er ook achter waarom we oudere mensen nodig hebben...."
Kids World
"...Een lekker over de top sciencefiction actie film. wat ook nog een humor in zich heeft. naar mijn mening een van de beter actie-sciencefiction films...."
Demolition Man
"...Dit is nog steeds een van mijn niet nadenken SF-Actie film. En ik denk dat ik hem deze keer weer een keer mee kijk. (nee, een dvd-uitgave van deze heb ik niet omdat die waardeloos is)..."
Demolition Man

laatste ratings

5,1
Carter (2022)
Carter (2022)
5,5
Kate (2021)
Kate (2021)
5,9
Way Down (2021)
Way Down (2021)
5,8
The Gray Man (2022)
The Gray Man (2022)

watchlist

Dre heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.