movieplanet124 Avatar

movieplanet124

Laatste reviews

Dragonball Evolution(2009)

"...Sorry hoor maar zelfs de power rangers movie was vetter dan deze troep en het kan anders kijk maar naar 1=turtels 2=power rangers 3=mortal..."

The Smurfs(2011)

"...Ik vondt the Smurfs echt een hele leuke film ik heb hem in de biscoop gezien en ik moet zeggen ik vondt het beter als Alvin and the chipmunks echt die..."

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Wel vet weer een keertje een Harry op tv ze komen zo weinig op tv haahah maar ik vindt deze wel de minste van de serie laat dan een andere deel zien..."

Dragonball Evolution(2009)

"...Hoe kan je deze film een 4 geven deze film is geen cijfer waard wat een gadverdamme film echt slechter dan slecht zelf slechter dan avater the last..."

Home Alone 4(2002)

"...Leg mijn uit waarom er een 4de deel moest komen van Home alone want deze fim sloeg echt nergens op net als de son of the mask en son of ace ventura..."

Laatste reacties

"...Waarom hoor je nooit iets over de scorpioen dat is ook een villian van spiderman en die is nog beter dan shocker vind ik. En nog eentje waar je nooit wat van hoor maar ook een super villian is mysterio waarom maken ze van deze twee geen film tegen sp......"
Marc Webb hint naar toekomst 'The Amazing Spider-Man' franchise
"...Ik als turtel fan van alle movie,s serie,s en speelgoed. Sta hierzo nog niet achter laat de eerste trailer maar zien. En het busje betreft mmmm vind hem er wel cool uit. maar wat is die schotel op het dak mmmmm hopelijk word dit wel ee beter film als......"
Eerste blik op het busje van de 'Teenage Mutant Ninja Turtles'
"...Dit ziet er goed uit zeg deze film ga ik wel checken in de biscoop Het zal je maar gebeuren wat een erge dood is dat zweef je door de ruimte tot je zuurstoftank op raakt. Demmmmm dat is er..."
Intense single-take trailer 'Gravity'
"...Triest nieuws weer ik kende de man niet heel goed. Maar als ik zie heeft die veel goeie films gespeeld. Heel veel sterkte voor de nabestaande...."
Acteur Dennis Farina (69) overleden
"...[quote=MovieWanker]Echt een super serie, kan er niet genoeg van krijgen. Dit nieuwe 4e seizoen ziet er weer top uit, can`t wait! Mensen die het te weinig actie of te weinig zombie slashing vinden snappen niet waar het om draait in deze serie. Vind de......"
Trailer vierde seizoen 'The Walking Dead'

laatste ratings

watchlist

movieplanet124 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.