movieplanet124 Avatar

movieplanet124

Laatste reviews

Dragonball Evolution(2009)

"...Sorry hoor maar zelfs de power rangers movie was vetter dan deze troep en het kan anders kijk maar naar 1=turtels 2=power rangers 3=mortal..."

The Smurfs(2011)

"...Ik vondt the Smurfs echt een hele leuke film ik heb hem in de biscoop gezien en ik moet zeggen ik vondt het beter als Alvin and the chipmunks echt die..."

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Wel vet weer een keertje een Harry op tv ze komen zo weinig op tv haahah maar ik vindt deze wel de minste van de serie laat dan een andere deel zien..."

Dragonball Evolution(2009)

"...Hoe kan je deze film een 4 geven deze film is geen cijfer waard wat een gadverdamme film echt slechter dan slecht zelf slechter dan avater the last..."

Home Alone 4(2002)

"...Leg mijn uit waarom er een 4de deel moest komen van Home alone want deze fim sloeg echt nergens op net als de son of the mask en son of ace ventura..."

Laatste reacties

"...Hier klopt iets niet dat is geen deel drie ten eerste en ten tweede ik heb de film al lang in huis. het is gewoon een film dat voor assepoester afspeelt hoor niks biezonder..."
Cinderella III: A Twist in Time
"...[quote=::DFC::Nohands[NL]]Ik begin de laatste jaren wel moe te worden van al die vampierfilms... Jaren 1990 1991 - I Want to Bite You/From Dracula with Love (Japan) 1991 - Modern Vampires (Verenigde Staten) 1992 - Bram Stoker's Dracula (Ver......"
30 Days of Night
"...Ik heb het eindelijk in huis geweldig alleen ik heb de dvd en de blu-ray maar ja teminsten een film waar ik wel twee exsemplaren van wil hebben hahaha maar ik ga hem vanavond kijken heb er weer zin in en lekker chippie er bij heerlijk super..."
The Avengers
"...[quote=meneeraart]Het is nog al irritant, bij de helft van de film wordt hij zwart wit het is nog al irritant! ieder geval is het een leuke film. nadeel dat zwart wit hoeft NIET ![/quote]Ja ikdacht eerste dat het aan me tv lag of zo. Ik snap ook niet......"
Doodslag
"...Woensdag is het zo ver het lange wachten is voorbij eindelijk yesyesyes heb er zin in om die film te gaan kijken heb er lang op gewacht de volgend is voor mijn spiderman..."
The Avengers

laatste ratings

6,1
30 Days of Night (2007)
7,6
The Avengers (2012)
The Avengers (2012)
6,6
Doodslag (2012)
Doodslag (2012)
6,4
Real Steel (2011)
Real Steel (2011)

watchlist

movieplanet124 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.