The Smurfs

The Smurfs (2011)

No guts, no glory (Gutsy Smurf poster)

Reviews (3)

Olrik

Avatar

The Smurfs is naar mijn mening een compleet verpeste film en in mijn ogen werkelijk waar walgelijk!
Ik weet dat The Smurfs een kinderfilm is, maar dat het een kinderfilm is maakt het niet goed dat er geen greintje moeite is gedaan om de film tot een leuke en bovendien goede kinderfilm uit te laten groeien.
De film moet natuurlijk weer in New York afspelen en natuurlijk komen de Smurfen bij een heel aardig stelletje dat hun tijdelijk bij hen in laat wonen, maar dit eigenlijk helemaal niet wilt.
De Smurfen zien er trouwens erg nep uit en waren in geen enkel opzich grappig.

3,0 / 10

Tarkus

Avatar

Nog niet zo lang geleden heb ik de allereerste Smurfenfilm ('De Fluit met Zes Smurfen') nog eens bekeken, wat ook een mooie film is en gezien de tijd waarin hij is verschenen toch ook betrekkelijk goed is gemaakt.
Dat deze film de eerste zou overtreffen wat de animatie betreft was wel te verwachten, maar hij is nog mooier dan ik had verwacht.
Prachtige beelden zowel van het Smurfendorp als de setting in New York, en mooie samenvloeiende beelden van animatie en echte beelden.
Je merk wel (ik heb de film gezien in 2D) dat hij voor 3D is gemaakt, maar het komt in 2D niet storend over, wat bij sommige 3D filmen wel het geval is.
Het verhaal, is simpel maar goed en niet ingewikkeld, het is ten slotte een familiefilm waar klein én groot moet van kunnen genieten.
Toen ik een kleine jongen was heb ik de albums van Johan en Pirrewiet (waarin de smurfen voor het eerst ten tonele verschenen) en De Smurfen verslonden, en er veel plezier aan beleefd, en dat heb ik met deze film weer beleefd.
Een leuke film om op Kerst te bekijken zoals ik net heb gedaan, maar je kan de prent bekijken wanneer je maar wil, ik kan hem warm aanbevelen.

movieplanet124

Avatar

Ik vondt the Smurfs echt een hele leuke film ik heb hem in de biscoop gezien en ik moet zeggen ik vondt het beter als Alvin and the chipmunks echt die gargamel die acteur speelt het echt briljant geweldiggeweldig gedaan die rol hij is echt zo grappig de hele film door dat je wel blijft kijken ik heb hem wel trouwens in het Engels gezien met pappa smurf alleen wat ik wel iritant vondt was echt de hele film door dat smurf dit smurf dat maar verder was die wel leuk een aanrader voor de smurfs onder ons