Ripper (2001)

He's back from the past to pick up the pieces.

4,6 details

  • 112 Min
  • Thriller
  • Horror
  • Verenigd Koninkrijk
  • Canada
112 Min Verenigd Koninkrijk

Molly Keller heeft een bloedstollend verleden achter haar rug: ze is de enige van haar vrienden die tijdens een vakantie de herhaaldelijke aanvallen van een seriemoordenaar overleefde. Als studente aan Berkeley University verdiept ze zich onder leiding van professor Martin Kane in onderzoek naar de psyche van seriemoordenaars. Dan blijkt het kwaad dat eerder op afschuwelijke wijze zijn tol eiste te zijn teruggekeerd, op de campus ditmaal. De moordenaar opereert volgens de wijze van de moordenaar van vele onopgeloste Engelse moorden: Jack-the-Ripper.

Regie
John Eyres
Cast
Jürgen Prochnow, Bruce Payne, Emmanuelle Vaugier, Kelly Brook, A.J. Cook, Claire Keim, Derek Hamilton, Daniella Evangelista, Robin Collins, Ryan Northcott, Courtenay J. Stevens, Sean Whale, Michael Copley, Crystal Dalman, Leanne Hindle.
Release
08.08.2001

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Konami

"...En, wat vond je er van?..."

Sharr

"...Ik weet niet wat ik er van moet verwachten, maar ik zie hem vanavond wel..."

Ripper

acties